ניתן לטעון שאתה עושה לפני שאתה חושב

  • קיבלתי הזמנה לדין בגין אי ציות לשוטר.
    יגאל | 06/09/2010 22:10

    קיבלתי הזמנה לדין בגין אי ציות לשוטר.שלום,לפני כשבועיים קרתה לי תאונת דרכים.המשטרה הזמינה גרר משלה בכדי לגרור את האוטו למגרש משטרתי,ביקשתי לקרוא לגרר שלי כדי לא לשלם אל מגרש משטרתי.השוטר ענה שאי אפשר,לא הסביר למה.עמדתי ליד האוטו לא נתתי לגרר לקחת את האוטו.השוטר דחף אותי,לקח את האוטו ורשם לי הזמנה לבית משפט על אי ציות לשוטר.ביום למחרת לקחתי את האוטו ושילמתי על המגרש.מה ניתן לטעון?תודה מראש לכל העונים

    • ניתן לטעון שאתה עושה לפני שאתה חושב
      דוד, מתנדב בתנועה | 07/09/2010 05:58

      השוטר פעל נכון וכחוק אתה לא צייתת לו אם הוא דחף אותך, דע שיש לו סמכות להשתמש כנגדך בכוח סביר ואת הסבירות בד"כ קובע השוטר בשטח אם הפרעת לו במילוי תפקידו ולא צייתת להוראתו בענין הגרירה, ההזמנה מגיעה לך התנהגות נכונה בכביש אינה אך ורק נהיגה אני מציע שתכניס את כל המקרה הזה לרשימה של "תכלה שנה וקללותיה" ותעבור בהקדם ל"תחל שנה וברכותיה" שנה טובה לך

      • דוד, אתה טועה ומטעה!!
        ה"לא חשוב" מהעבר | 07/09/2010 11:41

        אין לשוטר סמכות להשתמש בכח אפילו סביר כנגד אזרח שלא מסכן את סביבתו, הדבר היחיד שהשוטר יכול לעשות הוא לקרוא לקצין משטרה בנוגע לעניין. שוטר כזה צריך להיות מפוטר לאלתר, בושה וחרפה!! ולא מעניין אותי מה היה שם - אם הופעל כח (אפילו דחיפונת) מול מצב שלא מסכן את הסביבה. יגאל, אני הייתי תובע תביעת ענק על פגיעה פיזית והשפלה ולא דורש רק את הסכום של הגרירה. אנא אל תיקח עצות כדוגמת אנשים כמו דוד ותחשוב שזו התורה. אנשים כמוהו רק מאוששים את העובדה שמדובר האטימות ממדרגה ראשונה ושטיפות שכל. לי לא קרה דבר כזה מעולם, אבל מסביבי יש יותר מדי מיקרים ואני ממליץ מכאן לכולם להתקין מצלמה בתוך כל רכב שתתעד כל פעולה שלכם וכך תוכלו לעמוד על חפותכם וכך גם השוטר יבין שהוא לא יכול להתנהג כמו בשוק והוא צריך לכבד את מדיו.

        • למה אתה "לא חשוב" וסמוי ? למה אין לך שם ?
          גיא "אנשים באדום" | 07/09/2010 17:44

          האזרח הזה עשה טעות ואתה מגבה אותו על כך וזאת בלי קשר בכלל אם השוטר צודק או לא. להתווכח עם שוטר לאחר תאונה, ועל מה ? מי יגרור את הרכב ......... ונניח שזה רצונו של הנהג .... מנסים לשכנע את השוטר, פעם / פעמיים, לא הצלחנו "שלום על ישראל" וחסל ויכוח שטותי. אתה לא היית שם כדי לראות מי דחף ומי לא אז אל ......... אני מבין שאתה "אוהב" שוטרים אבל אין בעיה להוכיח לך את רמתם הגבוהה ..... של הנהגים ועד איזו דרגת אלימות הם יכולים להגיע. חבל מאוד שזו הדעה על המשטרה, שבגלל כמה ........ השם של כל הארגון .............. דרך אגב, עם אותה מצלמה שאתה מציע להתקין ברכבים תצולם גם ההתנהגות ש/ל הנהגים ......... שנה טובה בה ננהג ללא עבירות תנועה ! כנס עמותת "אנשים באדום" ביום רביעי ה 13.10.10 בשעות 18:00-21:00 בפתח תקווה. לפרטים נוספים ולהרשמה http://www.anashimbeadom.org/invitation.asp אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • עוד לא שמעתי על מקרה כזה ........
      גיא "אנשים באדום" | 07/09/2010 17:34

      היית מעורב בתאונה .......... איזה באסה ......... עצבים ....... וכד' .... מאיפה הכח / החשק / המחשבה להתווכח עם השוטר ? משעמם לך ? מה חשבת ? שלא תיתן לשוטר לגרור לך את הרכב והוא יסכים איתך ? אף אחד מהגולשים לא היה באירוע אז קשה קצת לחוות דעה על נסיבותיו, יחד עם זאת לשוטר מותר בהחלט להפעיל כח במידה והפעלת כח נגדו. עמו כן הוא יכול לעב אותך ואף לעצור אותך. לסיום - ככל שאני חושב על כך אני חושב שאתה יכול להיות שיאן ב"גינס" : להיות מעורב בתאונה ולקבל הזמנה למשפט על סירוב לגרירת הרכב ......... זה פשוט הזוי ...... שנה טובה בה ננהג ללא עבירות תנועה ! כנס עמותת "אנשים באדום" ביום רביעי ה 13.10.10 בשעות 18:00-21:00 בפתח תקווה. לפרטים נוספים ולהרשמה http://www.anashimbeadom.org/invitation.asp אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com