אין כאן דיני תעבורה .... אבל לפני שיהיה אסון .....

  • חסימת נהגים להחנות על המדרכה
    עידו | 05/09/2010 13:58

    שלום רב, מזה יותר מחצי שנה, אני מנסה לעורר את העירייה (עיריית רחובות) להניח "כיפות" או מחסום כלשהוא על המדרכה על מנת לא לאפשר לנהגים לא להחנות. שלחתי מכתב, ולאחר זמן רב קיבלתי תשובה שהם אינם מטפלים בזאת והעיברו את הטיפול למשרד התחבורה, ואילו משרד התחבורה ראה כי אין צורך לעשות דבר ואינו רואה סכנה בכך. בכל מקום חונים על המדרכה, לא שזה בסדר, אך במקרה הנ"ל מדובר על חניה שגבוהה יותר מהכביש במידה ניכרת, לפני פניה ומחבר בין שתי קטעי מדרכה כאשר יש מעבר חציה. ואם זה לא מספיק, אז זהו המעבר הראשי לפני בית ספר יסודי בעיר. לא פעם בגלל שחנו על המדרכה, חסרתי פעימה מליבי בגלל שלא ראיתי ילד או שניים שירדו לכביש. אז, איך מעוררים אותם למצב שכזה? תודה, אבא מודאג.

    • אין כאן דיני תעבורה .... אבל לפני שיהיה אסון .....
      גיא "אנשים באדום" | 05/09/2010 21:58

      תבורך על המודעות. צריך ללחוץ ללחוץ ועוד פעם ....... ללחוץ. לארגן את ועד בי"ס / שכונה / תושבים איכפתתים וכד'. לשלוח מכתבים, לארגן הפגנה ועוד. כדי להבין יותר ולנסות לעזור שלח אלי תמונות ברורות, ציין את הנייד שלך ונדבר. שנה טובה בה ננהג ללא עבירות תנועה ! כנס עמותת "אנשים באדום" ביום רביעי ה 13.10.10 בשעות 18:00-21:00 בפתח תקווה. לפרטים נוספים ולהרשמה http://www.anashimbeadom.org/invitation.asp אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • האם יש משמרות זהב בבית הספר הזה?
      דוד, מתנדב בתנועה | 05/09/2010 22:45

      חלק מתפקידן של השוטרות המפעילות את משמרות הזהב הוא לגלות ולהתריע על מכשולים בסביבה שמסכנים את הילדים. תפנה את שימת ליבן לנקודה שהעלית. אין בידן תרופת פלא, אבל הן בהתחלת הצינור המשטרתי שבסופו נמצא הפתרון לבעיה שהעלית. בהצלחה ושנה טובה

      • תודה רבה גיא ודוד
        עידו | 05/09/2010 23:22

        ישנם משמרות זהב בבית הספר אך הם מפוזרים בכניסה אחרת, לבית הספר שתי כניסות. כפי שציינתם, אני אנסה ללחוץ על בית הספר ובעליי עניין ואנסה לגרום לכך שיעזרו. הילדים שלי אינם לומדים בבית הספר הנ"ל אך בקרוב כן. תודה לכם על ההכונה