עוד לא זכיה!!!

  • זכיתי בהחלטת בית משפט מה הלאה
    לוק | 18/08/2010 14:15

    שלום.קיבלתי דוח לפני כמה שנים ולא נתבקשתי לחתום ולא קבלתי שום הודעה בדואר (אני גם לא מבצע העבירה)רק ממשרד הרישוי קיבלתי מכתב שלא חידשתי.שלחתי מכתבים למשטרה וקיבלתי תשובות לא תשובות.פניתי לבית המשפט כי לא יכלתי להישפט כי עברו 4 שנים (לפי המשטרה) המשטרה מונעת ממני לחדש רשיון בגלל הקנס.בכל מקרה זכיתי בהחלטת השופט "בנסיבות המתוארות על ידי המבקש ברורה התנהגותו לפיה סירב לחתום על קבלת הדוח לידיו.יתרה על כך,יש בנסיבות האמורות לבסס התנהגות של סירוב לקבל הדוח לידיו שכן לא היה לו כל קשר לרכב ולעבירה שביצע אותו רכב "הוא נותן לי את הזכות להישפט וגם מסר שאני לא קשור לעניין.הוצאתי רשיון זמני וזה תקף על דצמברהשאלה שלי היא מה עושים עכשיו לאן פונים כדי לקבל את הרשיון הקבוע עם החלטת השופט האם זה מתעדכן אוטומטית או מה צריך לעשות?ֿתודה מראש

    • עוד לא זכיה!!!
      עו"ד אנושי אלי | 19/08/2010 10:48

      לוק, שים לב, העובדה שבית המשפט אישר לך להגיש בקשה להישפט, עדין לא אומרת שתישפט ותוכיח את צדקתך, אם לא תנצל את ההזדמנות ואכן תגיש בקשה להישפט תורשע שוב - פנה למשטרה והגש מיד בקשה להישפט על הדו"ח תוך צרוף החלטת בית המשפט. את טענותך טען במשפט. רק לאחר שהמשטרה תעדכן את משרד הרישוי שההרשעה בוטלה, ואין מניעה לחידוש הרשיון - יחודש רשיונך דרך קבע. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל פורום תעבורה.

      • למי אני צריך לפנות לאת"ן מדור תביעות או?
        לוק | 21/08/2010 13:59

        למי אני צריך לשלוח בקשה להישפט לאת"ן מדור תביעות מחוז ת"א  או ללשכת התנועה איפה ששלחתי את המכתבים לפני בית המשפט ?