ענישה מינמלית בשכרות

  • תפסו אותי תחת השפעת אלכוהול.
    נתנאל | 17/07/2010 10:52

    תפסו אותי תחת השפעת אלכוהול , בבדיקת ינשוף שעשיתי יצא לי 525 מה אני אמור לקבל ואם אפשרי לא לקבל כלום על זה?

    • ענישה מינמלית בשכרות
      עו"ד אנושי אלי | 17/07/2010 10:58

      נתנאל, הענישה המינימלית בשכרות הנה 2 שנות פסילה מלנהוג בפועל, מאסר על תנאי,פסילה על תנאי וקנס כספי. הכמות שלך הנה גבוהה ביותר, מעל ומעבר לכמות שנדונה כעת בבית המשפט המחוזי בי"ם. סיכוי לצאת בלא כלום - רק אם תצא זכאי במשפט. עצתי לך לגשת לעורך דין ולקבל יצוג מקצועי במשפט. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל פורום תעבורה.

      • וזה מבלי לקחת בחשבון שאחרי שנתיים ,,
        מיקו | 17/07/2010 21:00

        צריך להוציא רשיון מחדש,,,,

    • נהג שיכור = רוצח!
      גיא "אנשים באדום" | 17/07/2010 22:50

      סליחה, אבל זו עובדה. נהג שיכור חסר כל שליטה בגין מעשיו, שיקול דעתו מוטעה והאסון שהיה עלול לקרות גדול והמזל של כולנו שלא קרה. למה אתה חושב שתצא מזה ללא עונש? אתה חושב שמגיע לך פרס? ! הרי עברת על החוק, נכון? אז לא מגיע לך עונש? חבל מאוד שלמרות האסונות הפוקדים אותנו מידי רגע עדיין לא למדנו לקח ואנחנו ממשיכים לסכן את עצמנו ואחרים. אני מוסיף כאן קובץ שקרוי "מכתב לאמא" מצעיר שנהרג בתאונה למרות שלא שתה ונפגע מנהג שיכור. תודה על תשומת הלב! נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • לגיא אנשים באדום
        יניב | 18/07/2010 11:31

        דבר ראשון אתה חוצפן זה שתפסו בנאדם נובג בשכרות זה חשד כל עוד בנאדם לא הורשע במשפט פלילי(תעבורתי)דינו כזכאי עד אשר הוכחה אשמתו לפני שאתה חורץ עובדות בשטח על אנשים לפני שאתה מודע לעובדות ולראיות אל תפליל סתם אנשים כמו שאתה נוהג בד"כ גם אותי תפסו נוהג "בשכרות" ובסופו של משפט ארוך יצאתי זכאי בדין,אז אתה לא יכול לקבוע עובדות לפני שבחנת לחודו של כל תיק בנפרד ואם המשטרה ביצעה את מלאכתה בשורת הדין אם אתה מעטרה קצת לגביי הינשוף אז ישנם המון מקרים שהוא מטעה בגדול אתן מס' דוגמאות אנשים שסובלים מאסתמה קשה ולא יכולים לנשוף במשך 9 שניות רצוף,אנשים עם סכרת(שהגוף שלהם מייצר אתנול) אנשים שעושים דיאטה חריפה,אנשים שיש להם בעיות בשקדים ןלא יכולים לנשוף וזה חלק מס' קטן של מקרים שהעו"ד שלי טיפל בתיקים מסויימים כאלה,.אז תיקח את זה לצומת ליבך,ואל תכליל כל דבר כאילו כל נהג הינו נהג שיכור.מי שבאמת שיכור שיקבל משרשום בחוק וגם מעבר לזה.

        • זה שהיה לנהג עו"ד טוב זה לא אומר שהוא לא היה שיכור
          גיא "אנשים באדום" | 18/07/2010 14:34

          עם כל הכבוד, שכחתי שאנחנו במדינה דמוקרטית (בה זכויות הפרט, הצדק, החירות וכד' גוברות על זכות החיים) ואנחנו אמורים לבדוק קודם את הנאשם, אולי השוטר אשם...... אז נכון שיש את המקרים שאתה ציינת (ואני מניח שאם מישהו כזה כותב כאן אז הוא יציין זאת) ואף שוטרים שאולי לא כיילו את המכשיר..... אולם אני רוצה להזכיר לך למה אנחנו כאן - הפורום הזה עוסק בדיני נפשות! ומי שמהווה סכנה לנו מקומו לא על הכביש. אני מצטער שאני כזה ..... אבל להזכירך אם פותח השרשור לא היה נתפס ע"י שוטר, אלא גורם לתאונה ...... הוא לא היה כותב הודעה כאן ....... אלא היו כותבים עליו ........ נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com