מהירות מופרזת

  • מהירות מופרזת - בית המשפט בצפת
    דן | 26/05/2010 13:11

    שלום, מחר יש לי דיון בבית המשפט בצפת, נתפסתי נוהג בכביש שמותר 80 קמ"שנהגתי על 121 קמ"ש. אין לי עבר של עברות תנועה עם רשיון 11 שנים. 1. מה לדעתכם אני צפוי לקבל? 2. האם בית המשפט בצפת מחמיר? או בסדר? 3. נתפסתי ע"י "דבורה" - האם היא אמינה? תודה

    • מהירות מופרזת
      עו"ד אנושי אלי | 26/05/2010 15:00

      דן הנכבד, בית המשפט בצפת הנו עולם מופלא אך בלתי ממולץ - בהתחשב בכך שמדובר בסך הכל במסדרון צר בבניין תחנת המשטרה עם אולמות קטנים וצפופים להחריד - לא יותר מחדר קטן בבית רגיל, ותנאים קשים הן לעובדים והן לשופטים ששופטים בתנאים אלו בגבורה רבה, אל מול עשרות הנאשמים שעומדים מול הדלתות שם. 121 קמ"ש בכביש שבו מותר 80 = זימון לדין, (31 קמ"ש יותר מהמותר בכביש עירוני ו-41 קמ"ש יותר מהמותר בכביש בין-עירוני או בדרך מהירה), לגבי תוצאות המשפט - נסה לסגור עם התובע מראש, בית המשפט נוטה להחמיר (אבל לעיתים ניתן לתפוס אותם ביום טוב...), עם עברך סביר יבואו לקראתך. מניסיון, שאני הופעתי שם הצלחתי לסיים שינוי סמל סעיף אישום, הפחתת ניקוד וקנס בלבד. אגב, הדבורה אמינה - בתנאי שמופעלת על פי הנוהלים כנדרש. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל הפורום.

      • עדכון ושאלה
        דן | 28/05/2010 00:08

        היי, ראשית, תודה רבה על המענה המהיר. זה עזר נורא להתכונן. הגעתי לבית המשפט היום, וטופס התלונה לא נמצא. שחררו אותי וחתמו לי על התלונה. כמו כן,נאמר לי שאתקשר ביום ראשון ואם תגיע התלונה יעשו איתי עסקת טיעון בטלפון ואם לא יגיע אני אהיה פטור לנפשי. דעתי, זוהי חוצפה וזלזול בבני אדם (עזוב איך שנראה המקום...) שטורחי להגיע ואין כלום (ברור שאני מעדיף את זה ככה:)) יש מה לעשות בנדון, כדי לטל את זה כליל? תודה

        • יותר מזל
          דוד, מתנדב בתנועה | 28/05/2010 04:36

          התמזל מזלך !!! בפעם הבאה אני ממליץ שתפנה לפורום מיד אחרי קבלת הדו"ח ולא בסוף תקופת ההמתנה כשפחות או יותר אין כבר מה לעשות ונשאר רק לסמוך על המזל.