דו"ח 27 קמ"ש מעל המותר לאחר 16 שנים ללא עבירה

  • דו"ח 27 קמ"ש מעל המותר לאחר 17 שנים ללא עבירה
    ינון | 21/05/2010 09:17

    שלום, קיבלתי דו"ח על נהיגה בדרך בין עירונית במהירות 27 קמ"ש מעל המותר (117 קמ"ש). העבירה צולמה ע"י מצלמה אלקטרונית. האם יש סיכוי טוב להמתיק את הגלולה המרה בפנייה לבית משפט ? (2 קמ"ש פחות נידונים ל-250 ש"ח בלבד ללא נקודות... לעומת 750 ש"ח ו-8 נקודות)תודה רבה

    • דו"ח 27 קמ"ש מעל המותר לאחר 16 שנים ללא עבירה
      ינון | 21/05/2010 09:20

      שכחתי לומר: יש לי רשיון כבר 16 שנים (טעיתי בכותרת) ללא עבירת תנועה אחת.

      • יש סיכוי לזיכוי
        עו"ד אלעד שור | 21/05/2010 09:32

        כידוע וכפי שדובר בפוורום רבות, לאחרונה פורסם פסק הדין של ביהמ"ש המחוזי בבאר שבע "דומב בילה" שניתן ע"י השופטת ברקאי בקשר לפסק הדין החשוב אותו כתב כב' השופט דיויד לנדסמן.. פסק הדין קובע כי המשטרה לא מכיילת את המצלמות ומשכך לא ניתן לעשות שימוש בתמונות אותן הן מפיקות. לפיכך יש סיכוי טוב כי במשפט או שיגיעו עמך להסדר ויפחיתו לך שני קמ"ש או שתזוכה (או שביהמ"ש העליון יהפוך את פסק הדין ואז כל מי שבנה על פסק הדין בצרות :) בהצלחה

        • נסה אזהרה
          |עו"ד חקלאי. נועה | 21/05/2010 16:03

          אמנם עבירות ל=מצלמה על פי הנוהל לא ממירים באזהרה - אבל אם עבר נקי כל כך הייתי בכל זאת מנסה - אם לא חלפו 30 יום מקבלת הדוח. אם לא ימירו תבקש להישפט ואז נסה הסדר מקל או כמו שאלעד ענה לך - סיכוי מצויין לזיכוי. זה תלוי לאיזה בית משפט אתה מגיע - כל שופט ותפיסת עולמו....