שוה לנסות

  • דו"ח על מהירות- מספר רישויי שגויי
    דורון | 20/05/2010 19:54

    שלום רב, ביום שלישי האחרון היום קיבלתי דוח על עבירת תנועה. השוטר כתב מספר רישויי שגויי (רק בספרה אחת). השוטר כתב שהתגובה שלי הייתה: "אתה צודק לא שמתי לב". האם למרות התגובה המצוטטת יש עילה לביטול הקנס?

    • שוה לנסות
      |עו"ד חקלאי. נועה | 20/05/2010 20:02

      שווה לנסות. רק אל תציין את המספר הנכון של הרכב - כדי לא לתת הזדמנות לתקן.....

      • תשובתך משדרת אמינות מיוחדת .........  לת
        גיא "אנשים באדום" | 20/05/2010 22:27

      • תשובה אמינה משהו ...........
        גיא "אנשים באדום" | 20/05/2010 22:30

        קשה לי להאמין שאלו מילים של עו"ד, זה בגלל שאני תמים ונאיבי ..... שכחתי שעו"ד הם "אנשים טובים באמצע הדרך" ......... אז לידיעתך - דוח עם טעות בפרטי הנהג לא יוקלד במחשב עקב אותה טעות. הדוח יוקלד לאחר תיקון הטעות, ובלי קשר ניתן להגיש ערעור. עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • תסכיל תחקור ואז תבקר
        עו"ד אלעד שור | 21/05/2010 09:27

        לגיא, ביקורת היא כוח, כדי להעביר ביקורת חשוב לאגור ידע, להעביר ביקורת מתוך מקום של בורות זו חולשה וזה פוגע. על זכות השתיקה שמעת? על זכות יסוד במשפט הפלילי הנקראת הזכות מפני הפללה עצמית שמעת. על האמרה הלקוחה מהסנדרין "אין אדם שם עצמו רשע" שמעת? תחקור תלמד ואז תבקר. התשובה של נועה נכונה וראויה.

        • די לנו מאסונות בכבישים
          גיא "אנשים באדום" | 22/05/2010 17:59

          אלעד, לא היתה לי כל כוונה לפגוע ולהעליב. קשה לי להגן על מי שמבצע עבירות תנועה ובכך עלול להיגרם אסון לעוד משפחה. למערכת המשפט חלק חשוב במאבק החשוב ואסור לה להחזיר עברייני תנועה מסוכנים לכבישים, דבר המתרחש מידי יום בבתי המשפט. מי יתן ונצליח יחדיו להפנים את המסר בקרב הגולשים. התנצלותי הובעה בפני נועה באופן אישי. עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • שגיאה בדוח ושגיאה בתגובה
      גיא "אנשים באדום" | 20/05/2010 22:05

      חשבתי שתשאל אם אפשר לערער כי יש שגיאה במספר. אז שלא ! בשלב מסויים יעלו על הטעות והדוח יתוקן, כך שחבל על הזמן ........ תגובתך תקשה עליך בערעור לאחר שהדית כבר. יחד עם זאת מה העבירה, מה רשום בנסיבות? אתה יכול לעזור לנו? עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • איך בדיוק אני מתחיל את התהליך של הערעור?
        דורון | 23/05/2010 17:26

        תודה רבה על התגובת. איך בדיוק אני מתחיל את התהליך של הערעור? למי עליי לפנות?

        • שלח לי מייל וציין את הנייד שלך  לת
          גיא "אנשים באדום" | 24/05/2010 06:52