אני מציע שתעלי תרשים/תמונה בשביל שהעובדות תהיינה

  • pנייה שמאלה
    דנה | 18/05/2010 19:59

    שלום וחג שמח,לפני מספר חודשים הייתה לי "תאונה" וכיום הצד השני תובע אותי על סך של 4000 שח וחברת הביטוח לוחצת עליי להודות באשמה.רציתי המלצתכם:נסענו בצומת מרומזרת.אני בנתיב השמאלי והוא בימני. הצומת לא הייתה מסומנת איכן מותר ישר ואיכן אפשר שמאל.אחרי הצומת בכביש ההמשך היו 2 נתיבים.אחרי שהתחלף לירוק אני מהנתיב השמאלי המשכתי ישר, והרכב השני מנתיב ימין פנה שמאלה ונכנס בי בדלת. מיותר לציין שהמהירות הייתה אטית ולא נגרם לי נזק ממשי לרכב מלבד שריטה. הנ"ל כמובן שהתפנה לבה"ח ועשה מכך תרחישי זוועה שאני נכנסתי בו ונוצר לו נזק לאוטו(לא יודעת איך) בסכום הנ"ל.חברת הביטוח לוחצת עליי להודות באשמה על מנת שיוכלו לסגור פשרה...אבל אני עדיין אצטרך לשלם השתתפות עצמית וכל נושא הערות בפוליסה...מה לעשות? האם כדאי ללכת לתביעות קטנות?תודה וחג שמח

    • אני מציע שתעלי תרשים/תמונה בשביל שהעובדות תהיינה
      אסף מירוז, עו"ד | 19/05/2010 18:08

      יותר ברורות. עניין היחסים שלך עם התובע וחברת הביטוח אינם שיייכים לדיני תעבורה.