אם אתה היית הנכה שהחניה שלו נתפסה . . .

  • דוח חניה בחניון פרטי של קניון
    יעקב עשור | 14/05/2010 13:55

    קיבלתי דוח חניה מעיריית רעננה על שחניתי בחניית נכים במתחם קניון רננים.הקניון הוא שטח פרטי.האם מותר בכלל לעיריה לתת דוח בשטח פרטי.אם כן היכן אוכל למצוא את התקנה או חוק העזר לכך.בחוק העזר העירוני לא מופיע דבר בנדון.הייתי במשפט התובע טען שיש וועדה מוסמכת שרשאית להחליט על נתינת דוחות גם במקומות פרטיים האם נכון.השופט הרשיע ולא קיבל את עמדתי שאין לעיריה את הסמכות אבקש חוות דעת אני מתכוון להגיש ערעור במחוזי

    • אם אתה היית הנכה שהחניה שלו נתפסה . . .
      גיא "אנשים באדום" | 14/05/2010 15:06

      אני לא מאמין ! חנית בחניית נכה (זה שלך? באיזו רשות?) ואתה מערער על דוח שקיבלת ? ! אני חושב שאתה צריך להתנצל בפני הנכים שלא היתה להם חניה בגללך. מה היית עושה אם החניה הפרטית שלך היתה נתפסת ? לא היית מתעצבן ומשתולל ? תחשוב על הנכה שגם להגיב כנגדך הוא לא מסוגל. מאיפה החוצפה (של "הנהג הישראלי") לחנות בחניה של מישהו אחר ולא סתם אלא של אדם המוגבל בתנועתו ? ! למה אנחנו כאלה ? ? ? למה אנו חוצפנים וגסים כלפי האחר אולם דורשים שיתנהגו איתנו בנחמדות ? אני מוכן להיות הסנגור שלך בהתנדבות ולגרום לכך שתקבל את העונש הכי חמור כדי שזה יהווה הרתעה לאנשים כמוך. אם לא קיבלת החמרה בקנס תגיד תודה לשופט (על הזילות בחוק ובזבוז זמנו של בית המשפט). לטובתך שלא תחשוב לערער ואם כן ספר לנו ! עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • אולי מספיק עם זה כבר?
        eyals05 | 14/05/2010 17:13

        גיא, אולי מספיק עם ההטפות שלך? נכון, צריך להיות אדם נאלח כדי להחנות בחניית נכים אבל מי שם אותך לשופט? מילא אם היית עונה תשובה עניינית ועל הדרך גם מכניס בו קצת דרך ארץ. אני לא מצדיק את ההתנהגות של פותח השרשור אבל אתה מגזים לגמרי. נכון להיום, על פי הנחיות המשטרה, אין לרשום דוחות לחונים בחניית נכים בקניונים מכיוון שהם לא הוצבו כחוק ולא אושרו כדין ברשות התמרור המקומית. על פותח השרשור היה לבדוק ברשות המקומית לפני המשפט האם יש אישור שכזה ולהביאו למשפט. במידה ואין אישור שכזה, הדו"ח אינו חוקי אבל עכשיו זה די אבוד אלא אם עדין לא עבר הזמן לערעור. מקווה שעזרתי ושפותח השרשור לא יחזור על העבירה בשנית.

        • חנייה בחניית נכים
          עשור יעקב | 14/05/2010 18:04

          תודה על תשובתך.זמן הערעור טרם חלף.האם עליי לפנות למשטרה ולבקש מהם באם ניתן אישור לרשות המקומית.האם הרשות המקומית חייבת להמציא לי אישור שכזה.בהגשת הערעור ברישא אני המערער ומי עליי לרשום כמשיב עיריית רעננה או שמא כנגד החלטת בית המשפט בציון שם התיק וכו.תודה מראש

          • צריך לפנות לעירייה
            eyals05 | 14/05/2010 21:21

            אתה צריך לפנות לרשות החניה בעיריית רעננה ולבקש מהם את הפרוטוקול של ועדת התמרור שבו אישרו את התמרור הנ"ל. הם חייבים לתת לך את הפרוטוקול הזה (במידה ויש) ואם אין אישור אז גם על זה אמורים לתת לך אישור. שים לב שאתה צריך לשלם אגרה כלשהי. מבחינת הערעור, אתה צריך לערער לבימ"ש גבוה יותר מבית המשפט בו נוהל המשפט. התייעץ עם עו"ד (אולי פה באתר יענה לך אחד מעורכי הדין). ספר לנו מה היה העונש שהטיל עליך השופט, מעניין לדעת.

        • סליחה,אני לא מוכן לעזור לנאלחים! SORRY
          גיא "אנשים באדום" | 15/05/2010 18:10

          תסלח לי אייל05, אבל לא אני כיניתי את החונה בחניית נכה בכינוי זה, אז אל תטיף לי! אני כאן בשביל להעיר את אותם גולשים המבצעים עבירות תנועה (דבר הגורם לסיכון שלהם ושל אחרים) וחושבים שבגלל שיש להם ילדים / שהם "מפרנס יחיד" / כל סיבה אחרת החברה אמורה לסייע להם. [תראה ידיעה של אורן לגבי נהיגה בשכרות, הוא "מפרנס יחיד" , ידע לצאת לבלות, להוציא כסף על הבילוי, על המשקה, השתכר - כלומר (ילדיו היו עלולים להיות יתומים או שאביהם יהיה בכלא) ועכשיו הוא מבקש סיוע כדי להוציאו מהבור אליו הפיל את עצמו]. אני מקווה שעכשיו אתה מבין אותי טוב יותר, ואם לא אזכיר לך שעבירת תנועה עלולה להרוס חיים באופן קשה יותר מרצח ! כאשר מתבצע רצח, בד"כ יש קורבן אחד או שניים, כאשר מתקיימת עבירת תנועה, ואפילו פעוטה יש מספר קורבנות, ונדמה לי שאין צורך בדוגמאות. ולסיום - המשטרה רשאית בהחלט לרשום דוחות בקניונים (בדקתי זאת) אם התמרורים הוצב וכחוק או לא, זה "סיפור אחר". לידיעתך - יש הרבה נהגים שמודים בעבירה, מקבלים עליהם את הדין ולא חושבים אפילו לערער. למה צריך להתחשב ולסייע למי שלא התחשב באחר, מה הקשר אםהתמרור הוצב כחוק או לא? מילא אם יש הצדקה לערעור,אבל ברגע שפגעת במישהו אחר ? !

      • חנייה בחניית נכים
        עשור יעקב | 14/05/2010 17:58

        אם אדוני הוא עורך דין אזיי הייתי ממליץ לך לרענן את הקודים המקצועיים.אני רוצה להזכיר לך שאנשים עושים דברים נאלחים עד מאוד וזוכים לייצוג משפטי.צודקת חברתך שזה אתר לייעוץ משפטי ולא פורום אתיקה.אם ברצונך להתייחס לעניין משפטית אברכך ואם לאו גם כן

    • גם בקניון ניתן לרשום דוחות !
      גיא "אנשים באדום" | 15/05/2010 18:16

      גם בשטח פרטי אסור לבצע עבירות, גם בביתך אסור ....... מלא עבירות. אז כך שגם הכביש בחניית הקניון הוא שטח ציבורי וניתן לרשום בו דוחות. העירייה אמורה לאשר את הקמת התמרורים במקום, אבל גם אם לא איני יודע מה תהיה דעתו (לא בפן האישי) של השופט לגבי העבירה שביצעת. אתה מוכן להסביר לנו את הסיבה למעשה נאלח זה (כפי שכונה כאן) ? עבירת תנועה > תאונה = אסון גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • ניתן לרשום דוחות אך הם לא חוקיים!!!!
        צפוני | 16/05/2010 10:26

        תמרורי חניית נכה יכולים להיות מוצבים רק בצידי דרך עירונית ולא בשטח אחר.גם אם יש מי שחולק על כך אין תמרור שהוצב ללא אשור בשטח מחייב לציית לו.

        • האם אתה בודק את חוקיות התמרור לפני חנייתך?
          גיא "אנשים באדום" | 16/05/2010 11:08

          אני לא מבין על מה ההתברברות כאן .... מי מסוגל לחנות בחניית נכה ? אין לנו מה לעשות בחניה כזו, ואני מקווה ששופט יפעיל שיקול דעת לפי העבירה עצמה ולא אם התמרור חוקי או לא ........ עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

          • איך אתם מנהלים ויכוח בכלל על חנית נכים?!?!
            גיא, אני איתך לגמרי! | 16/05/2010 20:36

            תתביישו לכם!אני גם מקווה שהשופט ימצה איתך את הדין. בתור עו"ד, יש סמכות לתת דוח, ובכל מקרה, על אדם לבוא לבית המשפט בכפיים נקיות ולך אין!קבל את זה כי זה המצב המשפטי.בתור בנאדם, כולי גועל שזה הפרצוף של המדינה.לחנות בחנית נכים ועוד להתייפף על סמכות העירייה לתת דו"ח או לא.

            • יש גם הפתעות נעימות .......
              גיא "אנשים באדום" | 16/05/2010 21:55

              עו"ד יקר, אין לי אלא להודות על תמיכתך המפורשת. אנא המשך להביע את דעותיך כאן, יש להגביר את המודעות לבטיחות בדרכים ולאחריות בנהיגה ! רק חבל שהסתרת את שמך ! אל תתבייש ! אנא צור איתי בבקשה קשר במייל. עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com