עצם החזקת הנייד ביד היא העברה ובזאת הואשמת.

  • עבירה על שימוש בפלאפון בזמן נהיגה בקטנוע
    בני | 29/04/2010 13:08

    שלוםרב! לפני כמה ימים בעודי רוכב על הקטנוע עצר אותי שוטר על "שימוש בפלאפון.....שלא באמצעות דיבורית" מיותר לציין שיש לי התקן מיוחד על הקסדה שאיתו אני מדבר, דיבורית לכל דבר. נכון שהחזקתי את הפלאפון ביד.... לא היתה באפשרותו לתת לי דוח על אי החזקת כידון בשתי ידיים(תקנה 28א') האם כדאי ללכת למשפט? או שאני אחטוף זמבורה מהשופט....

    • עצם החזקת הנייד ביד היא העברה ובזאת הואשמת.
      יעקבי | 29/04/2010 15:36

      האופציה השניה (אי החזקת כידון בשתי ידיים) "ירדה".

    • למה לא נהיגה בקלות ראש?
      גיא "אנשים באדום" | 01/05/2010 22:34

      אתה רוכב על קטנוע דבר המצריך החזקת הכידון בשתי ידיים (כדי שלא תיפול.... כדי לשמור על נהיגה יציבה.... כדי לא לסכן את האחרים .....), יש לך דיבורית ..... החזקת את הנייד ביד (ל-מ-ה ???) כנראה לא לצורך דיבור ואתה מבקש מהשוטר פרס - עבירה פעוטה שהנייר והזמן"לא שווים אותה". למה בעצם ציפית לכך ? למה שהשוטר יוותר לך ? בני, כאשר אתה "על הכביש" תתייחס לכך בשיא הרצינות ובמלוא האחריות - תרכב/תנהג בלבד ! המשפחה מחכה לך בבית ! אל תחפש צרות ובעיות שניתן למנוע ! עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com