מעניין

  • דו"ח חנייה לאחר 3 חדשים?
    יניב | 24/04/2010 20:31

    לכבוד העו"ד שלום רב יש לי שאלה בנושא דו" חניה המעשה הוא שהחניתי את הרכב בכחול לבן פקח בא ועוד לפני שהוא החל לרשום דו"ח הספקתי לבא ולומר לו שלא ירשום ואכן הוא לא רשם אז(לא יודע מה הוא עשה אח"כ)היום לאחר 3 חדשים אני מקבל דו"ח בדואר מפורט יום העבירה שעת העבירה ולמטה רשום עד התביעה ורושם הדו"ח מפקח החניה לכאורה משמע שמותר לרשום דו"ח גם לאחר 3 חדשים וגם שלא במקום העבירה היתכן הדבר וכי עפ"י תמונות צילום רכב נותנים דו"ח אשמח לתשובה בתודה מראש יניב

    • מעניין
      עו"ד נועה חקלאי | 24/04/2010 22:18

      בעקרון ברגע שהפרטים מוזנים במחשבון של הפקח - זה כבר מפיק את הדוח וגם אם הוא רוצה הוא לא יכול לבטל. יכול להיות שאכן כבר הזין את פרטי הרכב עוד לפני שנפגשתם - ואז הדוח כבר הופק אוטומטית. נסה לפנות לעירייה בבקשה לביטול אולי יוותרו לך - לאור טענתך שהפקח במקום אמר שיוותר לך....