חבל על זמנך,לקחת עו"ד ומהר.

  • שוטר תפס אותי על נהיגה בשכרות מה עושים??דחוף!
    אור | 23/04/2010 10:21

    אם נתפסתי נוהגת בשכרות,והשוטר לקח לי מיד את רישיון הרכב+רישיון נהיגה.והזמין אותי לשימוע ועוד כחודשיים למשפט,מה עושים במצב כזה?האם תהיה לי שלילה? אגב יש לי רישיון שנה וחצי,אני נחשבת נהגת חדשה,מה עושים בשימוע ומה במשפט??מה יהיה בבקשה תייעצו לי דחוף תודה!

    • חבל על זמנך,לקחת עו"ד ומהר.  לת
      מיקו | 23/04/2010 10:43

      • יש מצב לשלילת רישיון?
        אור | 23/04/2010 10:57

        מה הסיכויים שלי לצאת בזול?איזה עו"ד לקחת? מה לעשות?? אני נואשתת בבקשה תייעצו לי

        • קצת סדר
          אורן המקורי | 23/04/2010 12:05

          1. האם סרבת לבדיקה או נבדקת ואז מה התוצאה שהתקבלה? 2. כעיקרון, העונש המינימלי הוא פסילה של שנתיים ימים בנוסף לכל עונש אחר. 3. ותק הנהיגה קצר מאוד. זה לא יעזור. 4. יש לפנות לעורך דין ע"מ שיעריך את הסיכויים להקלה בעונש ואולי במקרים מעטים שינוי סעיף העבירה למקל יותר ע"ס החומרים שבתיק.

          • כן עשיתי בדיקה,והתוצאות לא היו טובות
            אור | 23/04/2010 12:36

            התוצאה הייתה 500 משהו כזה,מה ז"א וותק נהיגה קצר וזה לא יעזור? יש כאלה שאומרים לי שלא כדאי לי לקחת עו"ד...מה לעשות?? מה נראה לך יתנו לי?? תודה.....

            • הכרחי שתתייעצי עם עו"ד באופן מיידי, אם אפשר
              עו"ד אסף מירוז | 23/04/2010 13:40

              עוד לפני השימוע. חשוב להבין כל פרט בתהליך. בלי לפרט יותר מידי, התוצאה של הבדיקה שלך הוא בעייתית מאוד. עובדת היותך נהגת חדשה מחמירה עוד יותר את מצבך. עו"ד יוכל לייעץ לך לגבי האפשרויות השונות שבפנייך.

              • שכרות
                עו"ד נועה חקלאי | 23/04/2010 22:04

                כנהגת חדשה את צפויה לקבל עונש של לפחות 24 חודשי שלילה ושלילה על תנא וקנס ושל כ- 1500 שח פלוס מינוס ואולי גם מאסר מותנה. עונש המינימום זה שנתיים. נהגים חדשים מקבלים בדרך כלל יותר מהמינימום. כשתגמרי את העונש תצטרכי לעבור אבחון במכון הרפואי לבטיחות בדרכים לבדוק שאין לך בעיית התמכרות לאלכוהול או בעיות אישיות כאלו ואחרות ואחר כך תצטרכי לעשות מחדש טסט ותאוריה. בקיצור עוד כמה מאות שקלים וכמה חודשים טובים בלי רישיון. עו"ד מהתחום בהחלט יכול לעזור באופן משמעותי להקלה בעונש.

                • כן כבר התייעצתי לגבי עו"ד מהאתר הזה.
                  אור | 25/04/2010 12:04

                  אבל מה הסיכוי שהוא יעזור לי לקבל שלילה פחות משנה,הסיכוי הוא אפסי נכון?! בבקשה תענו לי מהר..וזה גם קשור גם לכמות האלכוהול שנתפסתי איתה? ואם אני אקבל שלילה פחות משנה? אני עדיין אצטרך לעבור אבחון?? תודה

                  • מעבר למה שענו לא ניתן לאמר יותר
                    אורן המקורי | 25/04/2010 14:13

                    אם מה שנרשם בדוחות המשטרה יעמוד על תילו סביר מאוד שתקבל את מלוא השנתיים פסילה. רק עו"ד שיבחן את חומר הראיות (לאחר שיצלמו במשטרה) יוכל לתת לך תשובה סופית וגם היא למעשה לא סופית כי הכל תלוי בשופט.

                  • פחות משנה
                    עו"ד נועה חקלאי | 25/04/2010 22:33

                    אור באיזה אזור בארץ נתפסת? לאיזה בית משפט אתה מזומן? מרבית עורכי הדין בתחום מצליחים בעבודה קשה להשיג פחות משנה שלילה. אם לא בהסדר אז תוך כדי ניהול הוכחות. לא ניתן לדעת אם הסיכוי גבוה או נמוך ואם זה יהיה קל או קשה עד שלא רואים את נתוני הדוח שלך....

                    • לבית משפט בשוקן..נתפסתי ע"י שוטרים ממחוז ירקון.
                      אור | 26/04/2010 16:18

                      אבל זה קשור לרמת האלכוהול שהייתה לא? ואני גם נהגת חדשה עדיין...אז יש מצב שיתנו לי פחות משנה? איזה יאוש!!! ותודה על עזרתכם!

                      • כן
                        עו"ד נועה חקלאי | 26/04/2010 23:15

                        שאלתי באיזה אזור - מתוך סקרנות... לכל אזור יש את הסגנון שלו... השופטים... התביעה... כדי לקבל הסדר טוב - תצטרכי לפנות ליעוץ של עו"ד בתחום. בלי זה אין לך סיכוי לעונש פחות משנתיים.

                        • הבנתי..בעזרת השם יהיה טוב...
                          אור | 26/04/2010 23:40

                          ולקחתי את העו"ד דין אלעד שור!! שמעתי עליו רק דברים טובים!! רק לפי השיחה בטלפון הבנתי איזה עו"ד טוב הוא....תודה לכם אחלה אתר!! ובעזרת השם אני מאמינה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר...תודה!