המכפלות לא ברורות

  • קיבלתי קנס על מהירות
    עודד | 22/04/2010 02:05

    קיבלתי קנס על מהירות 61 בתוך העיר הדוח היה על 250 שח ללא נקודות הדוח אבד ואחרי 4 חודשים הגיע לביתי כפל דוח על מהירות 70 8 נקודות 1250 ש"ח . מה אני יכול לעשות כדי לצאת מהתסבוכת הזו??? כמובן שזה גם מביא אותי ל40 נקודות....

    • המכפלות לא ברורות
      דוד, מתנדב בתנועה | 22/04/2010 06:33

      נראה לי שקיבלת 2 דוחות הדו"ח של ה- 60 קמ"ש לא יכול להשתנות ל- 70 והקנס לא יכול לעלות פי 5 הדו"ח של ה- 70, בהנחה שצולמת בשטח בנוי, התחיל מ- 750 ש"ח אם קיבלת טופס של ריכוז מספר דו"חות, המספרים ברורים עכשיו הערה אישית: אם הצלחת לצבור 40 נקודות, אני אשמח אם רשיונך יישלל לצמיתות. אתה תתחיל להתנהג כחוק רק אחרי שמישהו יהרג כתוצאה מהנהיגה שלך. אבל זו רק דעתי.

      • התייחסות
        עו"ד נועה חקלאי | 23/04/2010 09:24

        המידע שאתה נותן אינו מדוייק. לא יכול היות שנסעת 70 קמש וקיבלת דוח עם 8 נקודות. בדוק את המידע. אני מציעה לך בהזדמנות קרובה לפנות ליחידת התנועה ולבדוק בצורה מדוייקת את כל הדוחות הפתוחים שיש נגדך כדי שניתן יהיה לעשות סדר בבלאגן. אם אחד הדוחות מקפיץ אותך ל- 40 נקודות - גש מהר לעורך דין שמתמחה בתעבורה- לפני שאתה משלם את הדוח. עכשיו עוד אפשר לעזור לך - אחרי שתשלם ויחלוף הזמן זה יהיה כמעט בלתי אפשרי!!!

      • עליך לפעול מיד
        עו"ד אלעד שור | 23/04/2010 09:31

        יש פיתרון לבעייתך. ראשית עליך לדעת שקיבלת שני דוחות ולא אחד. העניין הוא שעליך לפעול מיד ללא דיחוי. עליך לפנות למטה הארצי לקבל דו"ח חדש בגין המהירות הנמוכה (250 ש"ח). שנית עליך להגיש בקשה להשפט בדואר רשום בקשר לדו"ח השני (750 ש"ח) בדואר רשום ומסודר. כך תמנע מהנקודות להתעדכן נגדך לפחות בשלב זה. כן הייתי ממליץ לך להיעזר בשירותי עורך דין שידע כיצד לחלץ אותך מן הבוץ. ולמתנדב היקר דוד, בחלק מהמקרים ייתכן והצדק עמך.ברם, ברוב המקרים הנקודות נצברות בגין עבירות טכניות שאינן מעידות על מסוכנות הנהג- בקיצור כל מקרה לגופו ותמיד כדאי לברר פרטים בטרם מצהירים הצהרות גם אם עלולות להתברר כנכונות בסופו של יום.

        • מקבל את ההערה, אבל...
          דוד, מתנדב בתנועה | 23/04/2010 17:24

          נהג שצבר 40 נקודות הוא מבחינתי שור מועד. אין נפקא מינא אם הוא מזלזל בחוק של חגורות, טסטים או פנסים. כאשר הבן-אדם מזלזל בחוק, יכול להיות שהוא נתפס ונרשמו לו "רק" עבירות טכניות, אבל רוח ההתנהגות שלו היא הפרת חוק ולכן איני רוצה אותו באותם הכבישים בהם אני נוסע, או כל אחד אחר. שבת שלום !