כן. תכתוב מכתב

  • נרשם בדו"ח עברה לא נכונה - מה הדין?
    זיו | 20/04/2010 12:32

    שלום רב, קבלתי דו"ח חנייה מכיוון שחניתי עם הקטנוע שלי על המדרכה במקום שיש שלט בקרבתו שאסור אבל עדיין מלא אופנועים חונים שם. את הדו"ח קבלתי משוטר ולא פקח (זה היה בת"א) השוטר הגיע למקום ונתן לי את הדו"ח בפני. מה שכן, אני התוכחתי איתו שמותר לחנות כאן וכו' שלא ממש עזר, אבל בדו"ח הוא כתב שחניתי על מעבר חציה!!! ולא על מדרכה בכלל. איפה שחניתי היה פעם לפני כמה שנים מעבר חצייה שכיום הוא כלל לא משמש למעבר חצייה,הסימנים של הפסים הלבנים כבר נמחקו והצד השני של המעבר לכאורה אפילו חסום בברזלים כך שברור שזה לא מעבר חציה בכלל וחוץ מזה בכלל לא חניתי על המעבר אלא ליד על המדרכה. צלמתי הכל - ורואים בברור שאני לא חונה על המעבר חציה והמעבר הזה כל לא משמש כמעבר חציה והוא חסום להולכי רגל ולרכבים בכלל בברזלים. השאלה האם יש לי מה לעשות כאן? לכאורה נרשם בדו"ח עברה שאין כל ספק שלא עשיתי אותה! לא חניתי על מעבר חציה, אין שם בכלל מעבר חצייה כי הוא חסום והפסים כבר מחוקים. כשראיתי מה השוטר רשם בדו"ח אמרתי - מה אתה צוחק איזה מעבר חציה יש פה הכל חסום כן, הוא ענה לי תגיד תודה שאני לא נותן לך דו"ח על מדרכה שזה 500 ש"ח (אני יודע שלרכב דו גלגלי זה 250) והלך. האם ניתן לזכות אותי כי רשום בדו"ח עברה שלא בצעתי בכלל. אני מדגיש שוב, ברור ב - 100% שלא חניתי על אותו מעבר חצייה וגם המעבר חצייה הזה בכלל חסום.

    • כן. תכתוב מכתב
      דוד, מתנדב בתנועה | 20/04/2010 15:23

      בצרוף התמונות וההנמקות לקצין התנועה הרלבנטי הכתובת נמצאת בגב הדו"ח שלך אם כל העובדות שציינת נכונות, אני ממליץ שתלך עם זה עד זכוי לאחר הזכוי תגיש תלונה למח"ש על פעולת השוטר לפני שאתה נוקט פעולה איזושהיא, הבטח לעצמך שכל העובדות שכתבת נכונות ושכתבת את כל העובדות