קנס

  • קנס, על עברת דיבור בפלאפון, שבוצעה ב 24/01/2002
    בנימין | 15/04/2010 21:50

    קיבלתי בימים האחרונים מכתב רשום של המרכז לגביית קנסות, לשתלום של 1687 שח על דיבור בפלאפון ב 24 לינואר 2002.  הקנס המקורי הוא של המשטרה.  למיטב זכרוני הוא שולם בזמן. אין לי קבלה.בדרישה מצוין שנשלחה דרישה לתשלום ב 17/01/2007 שלא שולמה.  אני לא זוכר , ולא ראיתי כזו דרישה לתשלום.  שהיא אגב כמעט 5 שנים מלאות מיום העברה       האם הדרישה לתשלום היא חוקית? מה האופציות שעומדות לרשותי?האם נסיבות אישיות יכולות לעזור (מובטל יותר משנה, מטופל באב חולה סרטן)?

    • קנס
      עו"ד נועה חקלאי | 16/04/2010 07:25

      נסה למצוא הקבלה. אם שילמת באשראי /שיק נסה לבדוק את דפי החשבון הרלוונטים... אם לא תצטרך לשלם. כעקרון קיבלת את הדוח ביד ולכן אין פה התיישנות - אלא אחרי 10 שנים

      • תודה
        בנימין | 20/04/2010 23:28

        יש תקדים שבפנייה למשטרה, שבמצב כמו שלי, הם נענו לבקשה למחיקת החוב , וביקשו מהמרכז לגביית חובות להסיר את החוב?

      • תודה
        בנימין | 20/04/2010 23:29

        יש תקדים שבפנייה למשטרה, שבמצב כמו שלי, הם נענו לבקשה למחיקת החוב , וביקשו מהמרכז לגביית חובות להסיר את החוב?