להפעיל את הביטוח שלך

  • תאונה
    חני | 11/04/2010 10:39

    לפני כשנה נכנסה בי משאית מאחורה- פעמיים. הנהג, בחור בדואי מרהט הביא לי ערימה של מסמכים של הביטוח / רישיון / וצעק עליי שהוא ממהר. הגשתי את כל הטפסים לחברת הביטוח ואישור משטרתי על התאונה. הבאתי צ'ק ביטחון למוסך שהביטוח הפנה אותי אליו ואחרי כמה זמן פנו אלי בטענה שהם לא מוצאים את הבחור והביטוח לא מוכן לכסות אותו. בנוסף הייתי צריכה לשלם יותר כי חברת הביטוח הפנתה אותי למוסך שלא בהסדר. מצאתי כמה אנשים ברהט שעונים לאותו השם ושהם מבינים במה מדובר הם מנתקים לי... מה ניתן לעשות במקרה כזה? שילמתי את הנזק הכספי. אני בסדרת טיפולים בעקבות התאונה ולמרות שהיה לי ביטוח חובה + מקיף ואני לא הייתי אשמה הנהג הפוגע לא שילם על מעשיו. מה ניתן לעשות?

    • להפעיל את הביטוח שלך  לת
      רחמים אליהו | 12/04/2010 07:18

    • הפעלתי
      חני | 12/04/2010 16:48

      אבל שילמתי את ההשתתפות העצמית הגבוהה (בגלל שזה לא מוסך הסדר) ואין את מי לתבוע (במילים אחרות נדפקתי) אני יודעת אבל יתכן שחברת הביטוח לא תדאג לזה למצוא אותו? אפילו לערב את המשטרה.???

    • פגע וברח
      עו"ד אלעד שור | 12/04/2010 22:05

      ראשית לעניין נזקי הגוף, אין קשר לנהג הפוגע שכן על פי חוק כל נהג תובע את ביטוח החובה שלו עצמו. שנית, לעניין נזקי הרכוש, במקרים כאלו שוכרים שירותי חוקר פרטי המתמחה באיתור, במקרה שלך לא ברור עד כמה קיימת הצדקה כלכלית לפעול כך. בהצלחה