אין אף אחד שיכול לעזור? :-(

  • נהיגה ללא רשיון רכב בתוקף
    יבגני | 25/03/2010 15:00

    שלום, אני חייל משוחרר. בבעלותי רכב מודל 2002 שאותו קניתי לפני שירותי הצבאי ב 2006 אך במהלכו לא השתמשתי בו ולא העברתי אותו טסט מאוגוסט 2007. משהשתחררתי בנובמבר 2009 התחלתי במסע של תיקונים נרחבים במטרה להחזיר את הרכב לכביש שבין היתר כללו החלפת מנוע, בולמי זעזועים וכד. לצערי הרב נתפסתי נוהג בלי רשיון רכב בתוקף מהעבודה בכיוון הבית וקיבלתי הזמנה לדין בתחילת חודש מאי. אציין כי אני נקי מכל עבירת תנועה וברשותי רשיון נהיגה משנת 2005. אבקש את עזרתכם בעניין, מה מומלץ להגיד במשפט ואיך להסביר בדיוק מה קרה והאם העובדה שאני באמצע "מסע תיקונים" להחזרת הרכב לכביש יכולה לעזור? מה העונש הצפוי\האפשרי? תודה רבה.

    • אין אף אחד שיכול לעזור? :-(
      יבגני | 27/03/2010 17:08

      אשמח אם מישהו יגיב.

      • העונש הצפוי
        |עו"ד נ.חקלאי | 27/03/2010 21:27

        אתה צפוי לעונש שיכלול בוודאות פסילה מותנית (בדרך כל 2 חודשים לשנתים) וקנס - בערך 800 שח. נסה לקבל קנס נמוך על רקע היותך חייל משוחרר. עונש נוסף שאתה צפוי לו זה פסילה בפועל - כאן תצטרך לשכנע את השופט או את התובע להימנע מעונש זה ותחשוב על נימוקים טובים. אם עד הדיון תעביר את האוטו טסט - אז זה בהחלט יכול לעזור - כי הסיכוי שתעבור את העבירה יפחת ויש לזה משמעות. שיהיה בהצלחה

        • תודה רבה  לת
          יבגני | 27/03/2010 22:56