תוספת קטנה

  • דו"ח מהירות בכביש עירוני
    ס | 22/03/2010 16:38

    שלום רב, היום קיבלתי דו"ח על עבירת מהירות נסעתי בדרך עירונית במהירות של 98 במקום המהירות המותרת 50 מרחק המדידה היה 179.7 ממכשיר ממל"ז LTI20-20. את הדו"ח קיבלתי בחיפה, פלרם חטיבת גולני לכיוון בר יהודה (זאת אומרת שיציאה מחיפה). יצויין שעברתי צומת מרומזרת ונסעתי בכביש בעל 3 נתיבים (מן הסתם לא העלתי בדעתי שאני עדיין בשטח עירוני). רציתי לדעת מה העונש הצפוי? מה הסבירות שצריך להימצא תמרור נוסף המציג את המהירות לאחר הרמזור בכדי לתקף את המהירות המותרת ? האם יש אופציית מילוט מעונש זה? *** יודגש כי מדובר על עבירה ראשונה, עד כה לא היה לי אפילו דו"ח חניה *** תודה רבה!

    • תוספת קטנה
      ס | 22/03/2010 18:45

      רציתי רק להוסיף הותק שלי הוא לערך 9 שנים ללא כל רבב. שוב תודה

    • מהירות
      |עו"ד נ.חקלאי | 22/03/2010 19:12

      אתה צפוי לעונש של פסילה בפועל פסילה מותנית וקנס. משך הפסילה - בערך בין חודש וחצי לשנה - תלוי בשופט תלוי בעבר שלך תלוי במצב הראיות בתיק. אם אתה נהג חדש מצב רע ביותר אם אתה נהג צעיר מצבך די רע אם אתה נהג הרבה שנים ובאמת עברך נקי - נסה אפילו לפנות לקצין תנועה מחוזי בבקשה שימיר לך הדוח באזהרה - סיכוי קטן לאור המהירות הגבוהה - אבל שווה לנסות. בעיר המהירות המותרת היא 50. כל עוד לא נאמר אחרת סע 50. אם יש תמרור שמתיר 60 70 או 80 הוא מתבטל אחרי הצומת והמהירות חוזרת ל -50. כך שאם לא שמת לב למהירות המותרת - תמיד עדיף לנסוע 50 - בטח לא 100.... שמור על הרשיון ועל החיים חג שמח

      • שאלה קטנה נוספת
        ס | 22/03/2010 19:30

        במידה וכל הראיות נגדי הפסילה בפועל עניין בטוח? לא משנה העבר? כפי שציינתי 8-9 שנים ללא דופי... איך ומתי פונים אל הקצין המחוזי ? תודה

        • מהירות
          |עו"ד נ.חקלאי | 22/03/2010 19:38

          פונים לקצין אגף תנועה מחוז דרום. אפשר לפנות כבר עכשיו. את הכתובת חפש באינטרנט. עניין הפסילה הוא לא בטוח - תלוי במצב הראיות בתיק. אבל כמי שהיתה ראש לשכת תביעות עד לאחרונה אני לא מכירה תובע במדינת ישראל שיעשה איתך הסדר בתיק זה שלא כולל פסילה - ואל תהמר על חסדי בית המשפט. אם רשיונך חשוב לך - כדאי לפנות לעו"ד שבקיא בתחום שיבדוק אם יש תקלות ראייתיות אשר יצדיקו להקל איתך. בהצלחה נועה

          • מדוע מחוז דרום ? העבירה התבצעה בחיפה, רב תודות!  לת
            ס | 22/03/2010 20:53

            • טעות שלי
              |עו"ד נ.חקלאי | 22/03/2010 21:48

              אתה צודק. מחוז דרום זה הבית שלי... ואני עוד לא כל כך הצלחתי להשתחרר...... שירתתי שם 9 שנים בתביעות