העונש

  • נהג חדש יותר משתי נוסעים!
    אל מיכאלוב | 14/03/2010 18:19

    הסעתי אוטו מלאה תפסו אותי משטרת תנועה לקחו לי את הרשיון ל30 יום וקיבלתי הזמנה לדין בבית משפט וזה משפט שני שיהיה לי מה העונש שהקבל?

    • העונש
      |עו"ד נ.חקלאי | 14/03/2010 19:57

      על פי חוק יש חובת פסילת מינימום של 3 חודשים וכן תקבל גם פסילה מותנית וקנס כספי. בתום השלילה כשתרצה לקבל את הרשיון ממשרד הרישוי תגלה שאתה תצטרך לעבור מחדש טסט ותאוריה.

    • מגיע לך!!
      צדק | 15/03/2010 02:41

      עבירה אחת לא הספיקה לך.איזה זילות בחוק ובחיי אדם!חוקי התנועה נכתבו בדם של אנשים!

    • אני מנסה לענות לך בשפה יותר עדינה ואולי תבין
      דוד, מתנדב בתנועה | 20/03/2010 14:20

      בעבירה הראשונה קיבלת כרטיס צהוב עכשיו תפסו אותך בפעם השניה הפעם תחטוף כרטיס אדום, תעמוד לבירור בפני ועדת משמעת ואי"ה יעיפו אותך מהמגרש לשנים רבות בשפה של חוקי תנועה, קיבלת דו"ח אחד, לא הבנת את הרמז, המשכת לזלזל בחוק ונתפסת שוב. הפעם תתיצב בפני בית משפט ותצטרך להסביר לשופט איך יש לך כבר שתי עבירות (ואולי יותר) בתקופה כל-כך קצרה. אם הוא ישפוט אותך לחומרה, תאבד את הרשיון לשנים רבות. אם הוא יקל עליך, תוכל לסכן ולהרוג אנשים בתוך כמה שבועות. שים לב שנהג קיבל השבוע 20 שנות מאסר בגין הריגת הולכת רגל. גם זה אמור להיות איתות הזהרה.