תהיות...

  • רישום דו" תנועה
    מם | 04/03/2010 09:39

    היום בוקר מהרתי בדרכי למקום העבודה ברחובות. ביציאה מיבנה על כביש 410 נסע לפני רכב סובארו מסוג אימפרזה שנסע לאיטו ואפשר לי לעקוף אותו. הכביש בחלקו הוא דו מסלולי ובחלקו נתיב אחד, הנהג בחלק הנסיעה שבו יש נתיב אחד סטה הצידה ואפשר לי לעקוף אותו. העקיפה הבוצעה לפני כניסה ליישוב גאליה כשהשתמשתי בנתיב הפנייה לשם העקיפה ובנתיב ההשתלבות לשם השלמת העקיפה. הסתבר שהרכב שאותו עקפתי ישב שוטר שבעצם טמן לי מלכודת בכך שאפשר לי לבצע את העבירה. נשאלת השאלה אם השוטר יכול להעביר רישום של דו"ח תנועה בזמן שהוא אינו בתפקיד ובנוסף הוא לא עצר אותי. תודה מראש.

    • תהיות...
      יעקבי | 04/03/2010 13:15

      מדוע אתה סבור שהשוטר טמן לך מלכודת? א. שמא השוטר נסע כחוק ואתה בפזיזותך (אתה מודה שמיהרת) נצמדת אליו ולא שמרת די מרחק? ב. שמא השוטר ניסה להימנע ממפגש (חזית אחור) עם רכבך? ג. לא נשמע סביר ששוטר יגרום לך לבצע עברה בכוונת מכוון. זו השערה בלתי מבוססת שלך. ד. מדבריך מסתבר שעקפת בצומת (לא מקובל!!!). ה. שוטר תמיד בתפקיד גם כשאינו במשמרת. ו. אם לא עצר אותך יתכן שהתעלם מהעברה שלך ויתכן שרשם את מספר הרכב שלך ודו"ח יישלח אליך הביתה. ז. מה איכפת לך לנהוג בצורה מתונה? החיפזון מן השטן.