מה זאת אומרת ,לא סומנה באדום לבן ?

  • חניה על מדרכה בבית החולים
    טל | 25/02/2010 14:28

    אתמול הגעתי לבית החולים תל השומר ולאחר ארבעים דקות של ניסיון למצוא חניה, חניתי על מדרכה שהיתה בשיפוצים ולא סומנה באדום לבן. אחריי ולפניי עמדו עוד הרבה אחרים. קיבלתי דו"ח של 500 שקלים... מה עושים? האם העובדה שהורדתי את סבתי וחזרתי להזיז את רכבי יעמוד לצידי?

    • מה זאת אומרת ,לא סומנה באדום לבן ?  לת
      מיקו | 25/02/2010 17:34

      • הכוונה היא
        טל | 25/02/2010 18:10

        שהמדרכה לא היתה מסומנת באדום לבן, ויחד עם זאת, עדיין מדרכה... אמנם שטוחה (טיפונת מעל גובה הכביש). בוא נאמר את ככה, היה לי ברור שאני חונה במקום לא אידאלי רק שהנחתי שבהתחשב בכך שבאמת לא היתה חניה יופעל איזשהו שיקול דעת...

        • עשית עבירה ביודעין ואתה מחפש שיקול דעת?
          eyals05 | 26/02/2010 11:43

          בעצמך אתה אומר שידעת שאתה עושה עבירה ושמדובר במדרכה וכל בר דעת יודע שהמדרכה היא להולכי הרגל ולא לרכבים, חנית על המדרכה, גרמת להפרעה (גם אם לשיטתך היא מינורית), קיבלת דו"ח והנחת שהפקח יפעיל שיקול דעת. על מה בדיוק? וגם לא הבנתי מה קשור שאבני השפה לא היו צבועות אדום לבן לעניין העובדה שעלית על המדרכה והחנית עליה. ברוב המקומות אבני השפה לא צבועות באדום לבן ועדין אפשרי להעלות שם למדרכה. זה אומר שזה מותר וחוקי? אין לך כל עילה לביטול הדו"ח. שלם ושכח.