וודאי שהדו"ח חוקי,מאחר

  • דוח על עצירה באדום לבן
    יניב | 01/02/2010 10:36

    אני ומשפחתי עצרנו את הרכב ליד שפת המדרכה אדום לבן על מנת להוריד נוסעים מבוגרים עם מזוודות בטרמינל 1 ועזרתי להם להכנס לטרמינל אשתי שבהריון ישבה מקדימה והתינוקות ישנה מאחורה. הרכב היה מונע עם אורות דלוקים השוטר ניגש לרכב ראה את אשתי ולא ביקש ממנה להזיז את הרכב בטענה שהוא מפריע כפי שהוא רשם בדו"ח (למרות שהמקום היה שומם) אלה ישר רשם את הדו"ח למרות שהיא הפצירה בוא שהיא תזיז את הרכב לאחר שראתה שאין לה סיכוי עימו בקשה ממנו לרשום את כול הפרטים הנ"ל בחלק של דברי הנהגת בדו"ח אם זה חוקי מה שהוא עשה? לתת דו"ח בזמן שהורדנו נוסעים ועדיין יש נהג ברכב דלק שיכול להזיז אותו

    • וודאי שהדו"ח חוקי,מאחר
      מיקו | 01/02/2010 12:08

      שאדום לבן אוסר אפילו עצירה ולא רק חניה .הדבר היחידי שיכול "לשמח" אותך ,שהדו"ח ניתן לרכב ולא לנהג ( בהנחה ,שבמהלך השיחה של השוטר ,ואישתך היא לא גרמה לו ,לבקש את הפרטים שלה,,, ) עצה , במיוחד אם הדו"ח, רשום על הרכב ולא על הנהג ,שלא אותו לפני שיגיע בדואר ,ויגרום לרישום ההרשעה ,על בעל הרכב , ( למרות שאין נקודות )