תשובה

  • נהג חדש-נספסתי 36 קמ"ש מעל המותר
    moruss15 | 26/01/2010 22:08

    שלום. נספתי נוסע בכביש של 60 קמ"ש במהירות של 101 קמ"ש ולאחר הפתחה יצא לי 96,אני נהג חדש,קצת מעל חצי שנה רישיון והקצין משטרה שלל לי את הרישיון ל-30 יום ויש לי משפט עוד שנה,הקצין משטרה לא דיבר איתי בכלל על שלילה או תאוריה וטסט מחדש אלא על כך שאם בית המשפט יתן לי עוד חודש שלילה ז זה יתקזז ואני לא יקבל את החודש הזה,הוא לא דיבר איתי בכלל על עונשים אחרים,אין לי עונשים אחרי בעבר ואני "נקי" עד המקרה הזה,מה עלול להיות העונש שאקבל במשפט?

    • תשובה
      אורן המקורי | 26/01/2010 23:34

      הוותק שלך אפסי בנהיגה ולכן זה שאין לך עבירות קודמות לא מהווה פקטור. סביר להניח שתקבל פסילה בפועל נוספת מעבר לפסילה המנהלית ואז תצטרך לחזור על המבחנים בגלל שביצעת את העבירה בהיותך נהג חדש. גש לעו"ד אתה בסיכון רב.

      • מהירות לנהג חדש
        |עו"ד נ.חקלאי | 27/01/2010 00:03

        נהג חדש שמורשע בעבירת מהירות - אפילו אם לא יקבל פסילה - ידרש אחר כך במשרד הרישוי לעבור תאוריה ויחשב שוב נהג חדש.

        • שאלה בנוגע לתשובה
          moriss15 | 27/01/2010 23:12

          יש מצב אבל שאני יקבל רק לעשות תאוריה מחדש+קנס בלי לקבל שלילה?

          • לא הבנתי,אתה חושב שמגיע לך פרס על נסיון הריגה ?  לת
            מהירות מופרזת הורגת! | 28/01/2010 15:29

            • מה הקשר זאת רק שאלה!  לת
              moriss15 | 28/01/2010 20:21

              • העונש הצפוי
                |עו"ד נ.חקלאי | 28/01/2010 20:47

                כעקרון אתה בטוח תקבל פסילה מותנית וקנס. לעניין פסילה בפועל נוספת מעבר ל- 30 הימים שכבר קיבלת - יתכן ותקבל ויתכן שלא - תלוי בשופט בתובע בנסיבותיך האישיות ובמצב הראיות בתיק. את עניין התאוריה תקבל אחר כך ממשרד הרישוי.

          • לא אין מצב כזה
            גיא "אנשים באדום" | 29/01/2010 09:13

            בית המשפט אמור להטיל עליך עונש. לימוד הנהיגה בלבד אינו מהווה עונש אלא מתן פרס. תחשוב על העניין "מהצד" לא כבעל עניין, זה העונש שהיית נותן לנהג חדש שטס כךל כך מהר ? ביחוד בימים בהם אסונות רבים קורים בכבישים ........ רצוי וחובה להכביד על העונשים ולפרסם זאת למען הרתעה. לך באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com