אתה זקוק לרחמי שמיים,לא לעו"ד,,,,,,

  • נהגתי בזמן שנפסלתי
    ישי | 26/01/2010 17:24

    אני נהג חדש וחודש לאחר קבלת הרשיון נתפסתי נוהג ללא מלווה ולקחו לי את הרשיון ל30 יום והוזמנתי למשפט. ביום האחרון לפסילה נפסתי נוהג והוזמנתי לעוד משפט. האם אני זקוק לעו"ד? מה העונש הצפוי לי?

    • אתה זקוק לרחמי שמיים,לא לעו"ד,,,,,,  לת
      מיקו | 26/01/2010 18:27

      • מאסר בפועל ופסילה שתימנה בשנים  לת
        אורן המקורי | 26/01/2010 19:58

    • למה? מהיכן החוצפה והאומץ?
      גיא "אנשים באדום" | 26/01/2010 22:46

      אני מניח שאתה בחור צעיר (כנראה גם בגיל הטפשעשרה, ואם לא סליחה) אז אני שואל עצמי - היכן ההורים? מה לקחת את ה"צעצוע" וה לא ידעו? מה קורה לנו? תאר לעצמך מה היה קורה לך / להם / למשפחה אם היית מעורב בתאונה, ולקחת סיכון פעמיים? ל-מ-ה ?????? איזה עונש היית נותן לאותו צעיר שהיה נוהג כמוך וגורם למשפחתך אסון? לא שמעת על עוד ועוד אסונות בכבישים? לא איכפת לך? לא ? ! מה עוד צריך לקרות כדי שנפסיק לשחק ברכב ובחיים שלנו? מעניין אותי מה תגובת הוריך ......... אני לא יודע מי יכול להציל אותך, מה שאני בטוח שאם הייתי השופט הייתי ........... יותר טוב שאסיים כאן. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • רק עונש כבד ילמד אותך לא לעשות שטויות
      די להפקרות בכבישים ! | 27/01/2010 07:46

      לא מבין למה צריך לעזור לך ....... אתה צפצפת על החוק פעם, (מי יודע כמה פעמים נסעת בלי מלווה ולא נתפסת ....) נתפסת ולא הפנמת את המסר - והמשכת לזלזל בנו ולשים עלינו זזזזזז (ואני בטוח שהיו עוד פעמים בהן נהגת בזמן הפסילה) ועכשיו אתה עוד מבקש עזרה ?????? אני מקווה שהשופט "יתלה אותך בכיכר העיר" ושיהיה לכך פרסום נרחב וכך חבריך הצעירים ילמדו מכך.

    • נהיגה בזמן פסילה
      |עו"ד א.שור | 27/01/2010 09:15

      המדובר בעבירה הנחשבת כאחת החמורות בפקודת התעבורה, לפיכך רצוי מאד שתעזר בשירותי עורך דין זאת מכיוון שאתה בסכנת מאסר וכן פסילת רשיון הנהיגה לתקופה ארוכה. אם אתה בעל קשיים כלכליים באפשרותך לפנות לסניגוריה הציבורית ולבדוק זכאותך לסניגור במימון הסניגוריה הציבורית.