היה או לא היה ?

  • עקיפה על פס לבן
    אמיר | 25/01/2010 13:48

    אני נהג הסעות בבי"ח לעולם לא עשיתי עבירות תנועה הגיע מכתב לבי"ח שהרכב שאני נוהג בו ביצע עבירת תנועה עקיפה על פס לבן ורשום שעה שבה אני הייתי נוהג ברכב אבל אני בטוח שלא ביצעתי את העבירה המיוחסת אליי ולא ביצעתי שום עבירה..עכשיו יש לי זימון לבית משפט במרץ מה עליי לטעון?? והאם יאמינו לי?

    • היה או לא היה ?
      גיא "אנשים באדום" | 26/01/2010 06:36

      אני מציע שלמרות הלחץ תשתדל להיות רגוע כדי להתמודד טוב עם הבעיה ובכלל. אתה יכול לגשת למשטרה לבקש את העבר התעבורתי שלך (יש צורך לקנות בולי הכנסה בדואר). אם באמת אין לך עבירות, הדבר יהיה לטובתך. אני מציע שתקבל מכתב המלצה מהמנהל שלך על תפקידך, אופן נהיגתך והעובדה שאין לך עבירות למרות תפקידך הכרוך בנהיגה רבת מרחקים. אם אתה יודע כבר את מיקום העבירה תיגש לשם אולי תרענן את זכרונך, אולי תיזכר באיזו עקיפה ....... אם אינך יודע את המיקום תוכל לבקש מהשופט דחיית הדיון לצורך הגעה למקום. יחד עם זאת, חשוב שוב לגבי המקרה, האם מישהו התלונן סתם ? האם לאותו אזרח היה משהו נגדך ? אולי בכל זאת "יש דברים בגו?" בכל אופן בהצלחה! נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • עקיפה
        |עו"ד נ.חקלאי | 27/01/2010 00:09

        לפני שתקבל החלטה לגבי עמדתך בתיק, תנצל את זכותך החוקית לעיין ולצלם את חומר הראיות נגדך. גש אל יחידת התביעה הרלוונטית וצלם התיק. תראה במה מדבור ועל מה האישום מבוסס ואז תשקול עמדתך.

        • תגובתך אמורה להיות מופנית לאמיר  לת
          גיא "אנשים באדום" | 27/01/2010 20:03