אתה חייב עו"ד

  • נהיגה ללא מלווה...
    איתי | 24/01/2010 20:18

    שלום לכולם תפסו אותי נוג ללא מלווה... מה העונשים שאני יכול לקבל?מה אני יכול לטעון ואיך אני יכול לצאת מזה?האם אתם מכירים אנשים שהיה להם גם מקרה דומה ומה הם קיבלו במשפט... עזרו לי בבקשה.. תודה לכולם...

    • אתה חייב עו"ד
      אורן המקורי | 24/01/2010 20:46

      לא רק שתקבל פה פסילה בפועל הבעייה היא שבעקבותיה תחוייב לעשות טסט ותיאוריה מחדש.

    • בשביל ללכת לא צריך מלווה
      גיא "אנשים באדום" | 25/01/2010 07:22

      תסלח לי, אבל באמת ....... אתה נהג חדש שאין לו נסיון ........ אתה לוקח סיכון רב (ההורים ידעו?) , הרי הכביש זה לא קארטינג או מכוניות מתנגשות ....... למה להסתכן ולסכן את האחרים? קשה מאוד לעזור לך כיוון שזו עבירה חמורה מאוד שהשופט לא יהיה מוכן להתחשב בתירוצים אלה או אחרים. מה גם שכנראה אתה צריך ללמוד "בדרך הקשה". סלח לי על דבריי אולם הבטיחות בכבישים חשובה מכל דבר! אני כאן כדי להעלות את המודעות לאסונות בכבישים. מעשה כמו שלך היה עלול להרוס משפחה אחת או יותר וחבל מאוד! לך באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com