ראה את התשובה לעומר

  • מהירות מופרזת
    דודי | 07/01/2010 09:08

    נפסתי במהירות של 135 בכביש החוף,אחרי שהשוטר הוריד לי 5 קמ"ש,רשם לי זימון לבית משפט ושלל לי את הרשיון במקום,את הרשיון קיבלתי בחזרה יום למחרת בפגישה עם הקצין בתחנת המשטרה,מאחר ולא הייתה לי שום עבירה מזה המון שנים(יותר מ 5). מה עושים? האם כדאי לי ללכת לבית המשפט בעצמי,או שכדאי שאקח עו"ד? מה צפוי לי בבית המשפט? תודה מראש

    • ראה את התשובה לעומר  לת
      |עו"ד א.שור | 07/01/2010 15:04

      • מה הקשר?
        דודי | 07/01/2010 17:15

        לא חושב שיש איזה שהוא דמיון בין המקרה שלי לשל עומר. נא להתיחס למקרה שלי ספיצית. תודה מראש

        • מה צפוי
          |עו"ד נ.חקלאי | 07/01/2010 20:47

          חברי המלומד עורך דין שור הפנה אותך לתשובתו לעומר בהיבט זה שמה שצפוי תלוי בין היתר בעברך התעבורתי, בשופט, בתובע, במצב הראיות בדוח. ככלל 135 במקום 90 צפוי לך לפחות פסילה מותנית וקנס של כ- 800-1000 ש"ח. יש סבירות שתקבל גם שלילה בפועל של להערכתי עד חודש ימים. תלוי : בנימוקים שלך, בראיות, בשופט, בתובע, בוותק התעבורתי שלך ובעברך. בהצלחה.