הכביש זה לא מגרש משחקים

  • שלילה....
    שניר | 04/01/2008 18:11

    עם קיבלתי שלילה לפני 3 שנים ל45 יום על מהירות,ועכשו ל 7 חודשים אל אלכוהול העם תיהיה לי בעיה בחידוש רישון מה עוד שבכל מהלך השנתיים לא נרשמו לי שום עברות ועם הנקודות נמחקו לי כי עברו יותר משנתיים מיום תאריך העבירה הראשונה תודה ושבת שלום. נ.ב אני לא נהג חדש יש לי רישון כבר 8 שנים

    • הכביש זה לא מגרש משחקים
      גיא הלוי | 05/01/2008 10:50

      שניר, אתה כבר "ילד גדול", (סליחה על ה...) אז למה לעשות שטויות בכביש ? אל תשכח - כאשר אתה "על ההגה" המשפחה מחכה לך בבית ! לאחר שנתיים, אם לא היו לך דו"חות התיק שלך "נקי", ואם נתפסת (טפו טפו) שוב אתה זכאי לקבל אזהרה בהתאם לנסיבות ולשיקול דעתו של השוטר. הנקודות לא נמחקות. בשם משפחתך, החברים הקרובים והמכרים - בכביש ציית לחוקים כי בבית לך מחכים !