משתתף בצערך..

  • דוחות חניה על רכב שאינו בבעלותי
    נורית | 26/12/2007 09:26

    בקצרה, רכב הועבר לרשותי-לא לבעלותי לפני מס' שני, כנראה צבר דוחות (אותם אני לא ראיתי כי היה מושבת תק' ארוכה ועמד ברחוב. הרכב לא הועבר לבעלותי והיה בבעלות רשמית של מישהו אחר. בינתיים קיבל בעל הרכב עיקול על חשבונו בגין אותם דוחות. אינני מתכחשת לתשלום המקור של הדוחות אם יימצאו כי הם שלי ע"פ תאריכים, אך בעל הרכב דורש ממני לשלם גם את הכפל קנס/הוצאות הגבייה וכו'..לי מן הסתם לא הייתה אינדיקציה משום שכל ההתראות וכפלי הקנס הגיעו לכתובתו. הוא מאיים בתביעה אישית ולדבריו יש בידיו מעין "סיכרון דברים עליו אני חתומה. האם למרות אותו מסמך אני יכולה לטעו כי לא ידעתי על הדוחות/קנסות/התראות כי הרי הם לא הגיעו אליי אלא אליו. שוב מציינת כי לסכום המקור לא אתכחש. תודה תודה מראש..

    • משתתף בצערך..
      רון | 28/12/2007 09:33

      היום צריך לקנות לא רק אוטו טוב, אלא גם לעשות בדיקת רקע על הבעלים של האוטו, כדי לא להיכנס אח"כ לצרות צרורות..