חופשה מאולצת - דיני עבודה

  • לאן?
    נתי | 23/02/2010 11:56

    אני עובד חודשי בחברת הובלות 10 חודשים לפני כשבועיים נתגלתה בעייה טכנית ברכב החברה בו אני עובד מאז אני יושב בבית לפעמים בכוננות ולפעמים עובד בימי שישי לילה כל יום נאמר לי שהרכב יצא מהמוסך ללא בעייה ובערב שוב צצה אותה בעייה בנוםף לשאלתי האם אקבל שכר על אותם ימים שלא עבדתי בפועל נאמר לי שלא יש בי תחושה שמשהו לא כשורה עם כל העינין הזה איני יכול לחפש עבודה חדשה איני מפוטר פשוט סתם מחכה שיסדרו את הרכב שאגב מישהו אחר נוסע עימו לצרכיו האישיים מבקש עצה ואו אחר בתודה מראש נתי

    • חופשה מאולצת - דיני עבודה
      עו"ד דרור חייק | 23/02/2010 18:45

      על מעסיקך לספק לך עבודה הושבתך בבית מהווה עילה להתפטרות עקב הרעת תנאים עם זאת אין לכך משמעות כי ממילא אתה לא זכאי לפיצויים אני מציע לך לשלוח למעסיק מכתב ובו לציין כי אי מתן עבודה בהיקף ראוי עפ"י חודשי עבודתך הקודמים מהווה מבחינתך פיטורים ובכוונתך למצוא מקום עבודה אחר במידה ולא תוחזר מיידית לעבודה מלאה על הימים בהם הושיבו אותך בבית אתה זכאי לשכר בכבוד רב דרור חייק, עו"ד