קבלת תקן- דיני עבודה

  • קבלת "תקן "בעבודה כתנאי לקבל תפקידים נוספים.
    עומרי | 22/02/2010 20:28

    הנני עובד קבוע כ 8 שנים במוסד ציבורי ,אני נמצא בתקן שגוי ושונה מהתפקיד אותו אני מבצע.לתביעתי לקבל תקן המתאים לתפקידי, אושר לי תקן מתאים אך המעביד (מנסה לסחוט..) ומתנה את קבלת התקן החדש בתפקיד נוסף שברצונו שאבצע,האם זה חוקי ,האם יש כאן הרעת תנאים ?

    • קבלת תקן- דיני עבודה
      עו"ד שי בן נתן | 23/02/2010 10:00

      אם תביעתך לקבלת התקן התקבלה, ואתה אכן זכאי לתקן, המעסיק אינו יכול להתנות את קבלת התקן החדש בעבודה נוספת.