שכר מטפלת בחג- דיניעבודה

  • שכר מטפלת בחג
    ריקי | 18/02/2010 14:30

    אני עובדת שלושה ימים בשבוע. אחד מימי העבודה שלי יוצא בחג הפסח.(בו לא עובדים) האם אקבל תשלום, או, שיחשב לי כיום חופש, מימי החופשה המגיעים לי?(כך רוצה המעביד שלי) תודה ריקי

    • שכר מטפלת בחג- דיניעבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 18/02/2010 15:55

      אם מדובר בחול המועד המעסיק צודק. אם מדובר בחג עצמו אז את זכאית, אך יש לבחון ותק, שעות עבודה וכו'..

      • שכר מטפלת בחג
        ריקי | 18/02/2010 16:26

        תודה על תשובתך המהירה. בחודש אפריל, בו חל חג הפסח השני (לא חול מועד) אעבוד אצל המשפחה, שמונה חודשים, אני עובדת שלושה ימים, כל יום שש שעות. המשפחה טוענת שאין לי מספיק וותק על מנת שהיום יחשב לי כיום עבודה. דבר נוסף, המשפחה עשתה עמי חוזה עבודה לאחד עשרה וחצי חודשים, על מנת שלא תצטרך לשלם לי פיצויים.....האם יש טעם להתיחס גם לענין זה?......תודה ריקי