גביית חוב- דיני עבודה

  • גביית חוב ממעסיק קודם
    ערן | 18/02/2010 08:53

    מעסיק קודם שלי מחזיק ברשותו סכום של כ-5000 ש"ח המוגדר כמשכורת ושייך לי הנ"ל מסרב כבר במשך שנה להעביר את הכסף לרשותי וזאת בשל תביעה תלוייה בגין נזק לרכבו אשר אני גרמתי. בפסק דין של בית משפט לתביעות קטנות חוייבתי בתשלום לתובע כך שמבחינת המעסיק שלי מעורבותו בתביעה הסתיימה. הנ"ל עדיין מסרב לשלם ומתכחש כי חייב לי כסף יש לציין כי בנוסף הנ"ל לא מסר לרשותי כ- 3 תלושי משכורת אחרונים אין לי בעצם שום הוכחה כי הועסקתי על ידו באותו פרק זמן פרט לתלושי משכורת קודמים ואין לי הוכחה לגבי אמיתות החוב אנא את עזרתכם המקצועית מה באפשרותי לעשות? האם יש באפשרותי להגיש תביעה משפטית כנגדו?

    • גביית חוב- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 18/02/2010 10:07

      בוודאי שכן, האם אין לך אנשים שיכולים להעיד שעבדת שם? האם אתה לא יכול לספר על לקוחות ופעילויות שארעו בתקופה זו? כיצד הוא שילם לך במשך שני החודשים בהם לא הוציא תלוש ושילם בפועל? מי סים את העבודה איך? אין מכתב? טלפונים? ממליצה לפנות לעו"ד, במקרים כאלה ייתכן ומכתב עו"ד יעשה את העבודה ואם לא ניתן לפנות לתביעה. ניתן לעשות שימוש בכפתור הייעוץ אישי.