ייעוץ משפטי - דיני עבודה

  • מעוניינת לתבוע את המעביד
    נעמה | 17/02/2010 03:28

    אני עובדת שכירה באחד הארגונים הגדולים במשק, יש לי קביעות ואני עובדת שם עשר שנים. לאחרונה, לאחר בירור משמעתי בגין מס תלונות שהגיעו עלי, הוזמנתי לשיחה ובשיחה איימה עלי מנהלת כוח אדם מאיימת עלי שהם יפטרו אותי ללא פיצויים. כל השיחות שהייתי צד בהן, הוקלטו. גם הבוסית שלי אישית והבוס מעליה, נשמעים בהקלטה מאיימים עלי שהם יעשו הכל על מנת לגרום לי ללכת מרצוני. דבר שמפחית את הפיצויים שלי. אני חשה נרדפת במקום עבודתי, כבר הובהר לי שאם לא אלך מרצוני, יעלו אותי כל שני וחמישי לוועדת משמעת וימררו לי את החיים. הסיבה לזה שרוצים בפיטוריי, זה בגלל שאני מקורבת לבכיר בהנהלה הראשית והוא עזר לי בזמנו להכנס לתפקיד. נוסף לכך, מעולם לא נחשף בפניי חומר המתאר את התלונות נגדי. לוועודות שאני מוזמנת אליהן, אני מגיעה בלי שום חומר להגונן בפניו, אני נאלצת לשמוע בפעם הראשונה את הדברים במעמד בועדה. יש לי חומר לתבוע אותם ואני מאוד מעוניינת, רק שאין לי איך להתחיל. אשמח לקבל יעוץ.נעמה.

    • ייעוץ משפטי - דיני עבודה
      עו"ד דרור חייק | 17/02/2010 17:01

      המקרה מורכב מכדי להשיב בפורום עלייך לקבל ייעוץ משפטי מעו"ד מנוסה בדיני עבודה ולקבל החלטה לגבי ההמשך בראש העמוד מצד ימין יש לך אפשרות לפנות לעו"ד בתחום ואת מוסמנת לעשות זאת בכבוד רב דרור חייק, עו"ד