פדיון חופשה - דיני עבודה

  • פדיון ימי חופשה
    שלומי | 16/02/2010 16:47

    שלום רב! בעבודתי לשעבר לא היה רשום לי ימי חופשה (ז"א יש סעיף של ימי חופשה אך לא רשום כמה צברתי) לאחר שעזבתי את המקום העבודה דרשתי לקבל את פדיון ימי החופשה והמעסיקה אמרה לי שבגלל שקיבלתי מעל לשכר מינימום הכל מגולם בתוך הערך לשעה. האם זה חוקי דבר כזה? ואיך אני יכול לחשב כמה ימי חופשה מגיע לי אם זה לא רשום בתלוש?

    • פדיון חופשה - דיני עבודה
      עו"ד דרור חייק | 18/02/2010 07:54

      זה לא חוקי ואין קשר לשכר המינימום על מעסיקך לשלם לך 14 ימי חופש בשכר (אם לא ניצלת) עבור השנתיים האחרונות ו-7 עבור השנה השלישית אחורה בכבוד רב דרור חייק, עו"ד