כן, כל עוד השכר שנגזר מכך עומד לפחות על השכר הקבוע בחוק שכר מינימום.

  • קבלנות לעובד לפי שעות, גם וגם, אפשר?
    גלי | 14/02/2010 20:08

    אנחנו שותפות עם מספר עובדים שעובדים 2-3 ימים בשבוע. המקום הוא בית מלאכה למילוי ואריזה. אנחנו וגם העובדים מעוניינים להוציא עבודה שהם יוכלו לעשות בזמנם הפנוי. עשינו מדידה סבירה שמקובלת גם על העובדים כמה לוקח למלא מיכלים מסוג מסויים בזמן סביר פר שעה, האם אנחנו יכולים להתייחס לכמות הייצור בבית ולהמיר לשעות עבודה לפי ההספק הסביר המוסכם גם על העובדים?

    • כן, כל עוד השכר שנגזר מכך עומד לפחות על השכר הקבוע בחוק שכר מינימום.  לת
      עו"ד שי בן נתן | 15/02/2010 14:02