קרן פנסיה

  • פנסיה רפואית מוקדמת
    אברהם | 13/10/2009 09:16

    שלום לכם, אני בגיל 60 ומבקש לדעת מהם התנאים לצאת לפנסיה רפואית מוקדמת. במהלך עבודתי ניפגעה שמיעתי, עברתי ועדה רפואית שהחליטה להכיר בכך, אמנם זה לא מספיק לפנסיה מוקדמת. מה עלי לעשות כדי בכל זאת לצאת?

    • קרן פנסיה
      עו"ד רענן קריב | 13/10/2009 16:54

      השאלה היא האם את חברה בקרן פנסיה. אם כן - ביכולתך להגיש בקשה לקרן, ואם רופא הקרן יאשר את בקשתך תוכלי לפרוש לפנסי נכות. הכל תלוי בתקנות קרן הפנסיה.