אם בעקבות הפרת ההסכמה נגרם לך נזק אתה יכול לתבוע אותו.

  • חזרה מהסכם
    עודד | 12/10/2009 07:32

    שאלתי את השאלה לפני כמה ימים, ולא ממש הבנתי את התשובה. סוכם ביני לבין המעביד מועד תחילת העסקה, תנאים מסויימים וכל מה שצריך. המעביד התחרט יומיים לפני תחילת ההעסקה. מה עלי לטעון? מה המינוח המשפטי? האם באופן בסיסי יש קייס?

    • אם בעקבות הפרת ההסכמה נגרם לך נזק אתה יכול לתבוע אותו.
      עו"ד בן נתן שי | 12/10/2009 15:05

      העילה שלך היא נזק כספי- אם במקום העבודה הזו ויתרת על עבודה אחרת שאוישה כבר על ידי משהו אחר אתה יכול לתבוע את הנזק שנגרם לך בעקבות החלטתך ללכת עם המעסיק שהתחרט.