התפטרות- דיני עבודה

  • התפטרות
    דנה | 09/10/2009 18:50

    אני עובדת במקום עבודתי כשנה וחצי כעובדת בשכר שעתי. לפני חודשיים הודעתי למנהלת שלי בכתב שאני נאלצת לעזוב בעקבות התחלת לימודים בבאר שבע. האם מגיעים לי פיצויים? בנוסף ברצוני לציין שכל תקופת עבודתי לא קיבלתי בכלל ימי חופשה האם אני זכאית להחזר עבורם??

    • התפטרות- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 10/10/2009 18:52

      את לא זכאית לפיצוייםאלא אם את חתומה על סעיף 14 או שיש הסכם אחר. את זכאית לפדיון דמי חופשה.