לתבוע אפשר

  • הלנת שכר
    מיכל | 07/10/2009 09:34

    משכורתי שולמה לי במהלך שנה שלמה בכל 10 לחודש ולעיתים גם אחה"צ שנחשב בבנק ליום הפקדה חדש ונאלצתי האם ניתן לתבוע פיצויים על הלנת שכר עבור כל יום הלנה שנעשה? היכן ניתן לתבוע פיצויי הלנת שכר

    • לתבוע אפשר
      עו"ד רענן קריב | 07/10/2009 10:25

      הסיכוי לקבל קלוש. בתי הדין כמעט ולא פוסקים פיצויי הלנת שכר, במיוחד אם השכר שולם, אם כי באיחור.

    • מזדהה
      דקלה | 07/10/2009 11:06

      גם אצלי מלינים שכר בדיוק כפי שאת מתארת, לעיתים זה גולש גם ל 11 לחודש. אני מעריכה שאם היית תובעת על דברים נוספים, אזי הלנת השכר הזו, אם כי לא משמעותית, יכולה להראות עוד פן בהתנהגות הקלוקלת הכללית של המעסיק.