לא העסקה מוזרה. פיטורים.

  • העסקה מוזרה
    המורה | 05/10/2009 21:40

    אני מועסקת בבית ספר ללימוד שפות במשרה חלקית. לאחרונה לא נותנים לי לעבוד בטוענות שונות כי עקב המשבר הכלכלי אין מספיק כיתות. מכתב פיטורים לא קיבלתי וגם לא התפטרתי משם בעצמי. הם לא מספקים לי עבודה ואיני יודעת באיזה סטטוס אני נמצאת, הם כנראה ממתינים להתפטרות מצידי- דבר שלא יגיע. בו בזמן הם ממשיכים להעסיק מורים חדשים ולהם כן יש פתאום קורסים פתוחים ולי קוראים שעה פה ושעה שם כשצריך לתקן פנצ'ר. מה עושים במצב זה? ברור שעלי לחפש עבודה חדשה אך איך אני יוצאת מהאי ודאות? ברור לי שהם ימשיכו לתת שעה פה ושעה שם כדי לא לפטר אותי אבל זה גם לא יספיק לי כדי להתפרנס.

    • לא העסקה מוזרה. פיטורים.
      עו"ד בן נתן שי | 05/10/2009 22:19

      דפוס ההעסקה שאת מתארת מתאים לפיטורים למעשה. ברור שאי אםשר לצפות ממך להמשיך כך ועל כן עלייך לפנות אליהם בכתב ולהודיע להם שבנסיות האלה את רואה עצמך מפוטרת. לשם ניסוח המכתב אני ממליץ על ייעוץ מקצועי.