נא להשלים נתונים

  • שינוי תנאים
    פנינה | 20/09/2009 22:20

    במקום העבודה שבו אני עובדת כבר 7 שנים (מגדל העמק) רוצים להעביר אותי למוסד אחר של אותו רשת (בעפולה). אני לא ממונעת, וגרה בחיפה. מדובר במרחק יותר גדול וקשה יותר להגיע לשם. האם זה יכול להיחשב הרעת תנאים?

    • נא להשלים נתונים
      שיר ורד | 21/09/2009 01:51

      מהם זמני הנסיעה הנוכחיים ?מהם זמני הנסיעה הצפויים בעקבות המעבר לעפולה?האם היו לך הסעות למגדל העמק ו/או יהיו הסעות לעפולה?

    • תשובה
      קליה טאוזר, עו"ד | 21/09/2009 09:27

      שינוי מהותי בתנאי העבודה יכול להחשב כהרעת תנאים (השאלה מה ההבדל בין המרחק מחיפה למגדל העמק ובין המרחק מחיפה לעפולה וכן האם את נשארת באותו תפקיד, האם עלות הנסיעה גבוהה יותר וכו' )המזכה אותך בפיצויי פיטורין אולם, תנאי הכרחי הוא כי קודם לכך תתריעי בכתב על הרעת התנאים בפני הממונים עליך וזאת על מנת לאפשר להם הזדמנות לתקן את הרעת התנאים לה את טוענת.