מיכסת חופשה

  • זכאות ימי חופשה
    אורית | 14/09/2009 13:39

    אני עובדת במקום עבודתי שנה ו 11 חודשים (ברציפות). אני עובדת 7.25 שעות ביום. האם למס' השעות היומיות יש משקל בחישוב ימי החופשה שמגיעים לי מדי חודש ? כמה ימי חופשה צריכים להתווסף לי מדי חודש ? האם אני עדיין זכאית ל 10 ימי חופשה בשנה ? (כלומר 0.83 יום מדי חודש?)

    • מיכסת חופשה
      עו"ד רענן קריב | 14/09/2009 13:45

      את זכאית לחלק היחסי של מיכסת החופשה השנתית, לפי שיעור המשרה.

      • זכאות ימי חופשה
        אורית | 14/09/2009 14:03

        מה זאת אומרת ? מה התוספת החודשית ?

        • חופשה
          עו"ד רענן קריב | 14/09/2009 16:34

          חופשה איננהתוספת לשכר. היא תשלם דמי חופשה, שגובהם כגובה השכר, ליום היעדרות שהוא יום חופשה.

          • חופשה
            אורית | 14/09/2009 18:49

            ברור לי כי חופשה אינה תוספת לשכר,לא זו כוונתי. הרי בכל חודש מתווסף x ימי חופשה ברובריקה של ימי החופשה בתלוש,למיטב הבנתי זה תלוי ברציפות ימי העבודה ובוותק. רציתי לדעת כמה ימי חופשה צריכים להתווסף לי מדי חודש לתלוש ? האם 0.83 ימים כמו כולם או מכיוון שאני עובדת 7.25 שעות אני זכאית לפחות ימי חופשה בחודש (פחות מ 0.83)

            • מכסת החופשה היא שנתית
              עו"ד רענן קריב | 15/09/2009 12:35

              הרישום החודשי הוא למעקב ולנוחיות.

              • חופשה
                אורית | 15/09/2009 12:40

                אז כמה ימים מגיע לי בשה ? אני חוזרת על הפרטים שלי: שנה ו 11 חודשים ותק ,עבודה רציפה. 7.25 שעות עבודה יומיות.

                • מיכסת חופשה
                  עו"ד רענן קריב | 15/09/2009 14:26

                  שיעור משרתך 87% (בשבוע עבודה של 5 ימים) לפיכך בארבע השנים הראשונות את זכאית ל-8.7 ימי חופשה לשנה.

                  • תודה רבה
                    אורית | 15/09/2009 14:39

                    תודה רבה

                    • זכאות לימי חופשה
                      אבי | 15/09/2009 16:10

                      נראה שחל בלבול קטן. המונח חופשה הוא בימים ולא קשור לחלקיות המשרה. במידה והעובד עבד 200 ימים (לא בשעות)בשנה הוא זכאי ב-4 השנים הראשונות ל-14 ימי חופשה בשנה כולל 2 ימי שבת בשבוע עבודה של 6 ימים או 12 ימים כולל 2 שבתות בעבודה של 5 ימים בשבוע. השכר המשולם עבור כל יום מותנה בשכר היומי שבו עבד העובד.