חיושבים שנעשים ע"י עו"ד- דיני עבודה

  • שלום רב. שכרתי עו''ד וביקשתי ממנו לחשב כמה כסף
    גלי | 10/09/2009 02:35

    מגיע לי ע''פ החוק לצורך פשרה (או לא) בפרמטרים השונים הוא טוען שהוא לא יכול לעשות את זה כי זה הרבה חישובים ומספרים (?!) שאלתי: האם הוא חייב לעשות את זה והאם הוא חייב לדעת איך מחשבים את זה אם הוא לא יעשה חישוב משלו איך הוא יתמודד עם החישובים של השופט? לצערי שילמתי לו את כל השכ''ט מראש כי הוא לא הסכים בכמה תשלומים האם נפלתי על עו''ד עצלן או שקרן? תודה רבה

    • חיושבים שנעשים ע"י עו"ד- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 10/09/2009 23:45

      באופן עקרוני עו"ד אמור לדעת איך לעשות זאת ולכל הפחות שיהיה לו למי לפנות כדי לעשות זאת אבל השאלה היא מה סיכמת איתו ומה הוא תובע... הוא הגיש כתב תביעה בהתאם למה?.

      • תודה לך. אני זאת שהגשתי את הכתב-תביעה. שכרתי אותו
        גלי | 11/09/2009 01:05

        לאחר הדיון הראשון. רציתי רק לדעת האם חובה עליו לעשות את החישוב של הפרמטרים השונים לצורך פשרה (אם תהיה) ולצורך הדיון עצמו כדי שיוכל לבדוק את חישובי השופטת ביקשתי ממנו שיעשה את החישובים. הוא טען שלא כדאי לחשב כי זה אומר הרבה חישובים ומספרים והשופטת בכל מקרה תעשה את החישובים שלה הבנתי מדבריך כי חובה עליו לעשות את החישובים השונים בכל מקרה. האם אני צודקת?

      • מה הכוונה מה סיכמתי איתו. זה הרי מובן מאילו שזה
        גלי | 11/09/2009 04:40

        תפקידו האלמנטרי - זה חלק מעבודתו לחשב את מה שמגיע לי ומה לא אחרת איך הוא בכלל יילך למשפט אם הוא לא ידע מה מגיע לי ומה לא, איך זה מחושב וכו' לא? איך הוא יעמוד מול השופטת בלי מידע כזה? אני שואלת כי נראה לי שהוא מתחמק מזה.. מבקשת תשובה רק אם זאת חובתו או לא תודה