כן, להגיש תביעה

  • הלנת שכר
    אור | 08/09/2009 20:03

    שלום רב לכם. אני מקווה שאני פונה למקום המתאים. שמי אור מזרחי טולדנו . אני נשוי +1 . בתחילת חודש יוני פוטרתי ממסעדה בה עבדתי במשך כ7 חודשים בשל סגירתה . המסעדה פשוט נסגרה ונאמר לי לא לבוא לעבודה ללא שום אזהרה או התרעה מראש שלא לדבר על זה שבשביל לקבל מכתב פיטורים לצורך שימוש במשרדים ממשלתיים נאלצתי לרדוף אחרי המעבידה שלי. מאז לא קיבלתי משכורת . אומנם באותו החודש משכורתי הייתה כמעט 3000 ש"ח בשל לימודים אבל ככל המשכורות שלי גם היא לא כללה לא ימי חופש ושעות נוספות. בחודשים שקדמו עבדתי סדר גודל של +-300 שעות בחודש ולפעמים פחות ולא קיבלתי שום תגמול שעות נוספות. במשכורות ממנה שולמו רק שעות העבודה בשכר הבסיסי של 22 שח לשעה וזהו... בנוסף לחודש בו לא קיבלתי משכורת, חודש לפני יצאתי לאימון מילואים בן חמישה ימים שגם עליו לא קיבלתי את כספי למרות שבבירור שנעשה בביטוח לאומי ועם רואה החשבון של בעלת המסעדה נמצא כי הכסף הועבר אליה אך לא הגיע אלי מעולם. מדובר בקרוב בארבעה חודשים בהם אני מנסה לקבל את כספי ממנה על ידי שיחות טלפון אליה וביקורים אצלה בעבודה ובביתה והכל ברוח נעימה, אך ללא הועיל. מצטער אם בילבלתי לכם את המוח אבל זה הסיפור והייתי רוצה לדעת האם ניתן לעשות משהו בענין .

    • כן, להגיש תביעה
      עו"ד רענן קריב | 09/09/2009 09:55

      בבית הדין לעבודה. תוכל להיעזר בשי"ל, קו לעובד או עמותת הל"ב.