כלום

  • הפסקת עבודה ללא הודעה מוקדמת
    נירה | 08/09/2009 00:09

    שלום המטפלת של בני אשר עובדת בביתה ואינה מוגדרת על ידי כמועסקת על ידי, הודיעה לפתע ללא הודעה מוקדמת על הפסקת עבודתה באופו מיידי למרות שבסיכום בעל פה נאמר כי עבודתה תיערך עוד מספר חודשים. אין ספק שמדובר בפגיעה מהותית בנו ובילד. מה החוק אומר לגבי כך?

    • כלום
      עו"ד רענן קריב | 08/09/2009 12:44

      היא אינה נחשבת עובדת, ולכן העניין לא שייך לפורום זה. אם נגרם לכם נזק תוכלו להגיש נגדה תביעה לבית משפט רגיל.