התפטרות לשם טיפול בתינוק- דיניעבודה

  • התפטרות לשם טיפול בתינוק
    carmit | 05/09/2009 11:09

    אני נמצאת בחופשת לידה אשר אמורה להסתיים ב 30.9.09 . אינני רוצה לחזור למקום עבודתי (בו אני עובדת 6.5 שנים) מה עלי לעשות בכדי לקבל את הפיצויים המגיעים לי ? 1. האם אני יכולה להודיע כבר עכשיו על אי חזרתי בגין טיפול בילד או שעלי לחכות תקופה נוספת בתום חופשת הלידה לפני ההודעה ? 2. מה קורה במצב שהמעביד לא הפריש לקרן פיצויים האם עדיין מחויב לשלם?מה התהליך ?

    • התפטרות לשם טיפול בתינוק- דיניעבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 05/09/2009 14:11

      את יכולהל הודיע עכשיו והודיעי בפירוש כי את מתפטרת לשם הגידול בילד. אם מגיע לך הפרשות לפנסיה המעסיק מחויב בכך גם עכשיו רטרואקטיבית

    • עו'ד אקרמן תודה רבה על תשובתך. עוד עניין שלא ברור
      carmit | 07/09/2009 12:48

      בהמשך לתשובתך בנושא התפטרות לשם גידול התינוק , מה אני אמורה לרשום במכתב ההתפטרות מעבר להתפטרות לשם גידל הילד? האם עלי למלא טופס כלשהוא ותוך כמה זמן חייב המעביד לשלם לי את הפיצויים ?