המעסיק טועה- דיני עבודה

  • התפטרות עקב העתקת מגוריי לאזור פיתוח
    סבינה | 22/08/2009 11:04

    אני עובדת בחברה, בחיפה, 3 שנים, והחלטתי לעבור דירה לעפולה. לפי החוק רואים את התפטרותי בדין מפוטר, ומגיעים לי פיצויים עוד חצי שנה. השאלה שלי היא טכנית, בתום החצי שנה מה בדיוק ולמי אני אמורה להמציא מסמך המעיד על מגוריי החדשים? האם חוזה שכירות לתקופה של שנה זה מספיק? ולמי להמציא אותו? המעביד שלי אמר לי שאני חייבת להמציא 6 תשלומי ארנונה על שמי. אך בחוזה שלי דמי השכירות כוללים גם ארנונה. מה לעשות? תודה, שבת שלום

    • המעסיק טועה- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 23/08/2009 14:00

      שיפנה אותך להנחייה שקובעת שאת צריכה להמציא תשלומי ארנונה, אם יש חוזה ואת אכן גרה שם בפועל זה מספיק.

      • פיצויי פיטורין בגין העתקת מגוריי לאזור פיתוח
        סבינה | 23/08/2009 14:19

        תודה עו"ד ליבנה. עוד שאלה קטנה, האם יש צורך בשינוי כתובת בספח ת.ז. במשרד הפנים?