שכר קורס- דיני עבודה

  • שכר עבור לינה במסגרת קורס
    נדל"ן | 26/07/2009 11:00

    שלום רב, אם מחייבים אדם לישון במקום מסויים במסגרת קורס, כיצד ישולם שכרו? האם שכר יומי? מה עם השעות הנוספות. שעות הקורס 08:00-18:00 ולאחר מכן חוייב להישאר במתחם בו הקורס מתקיים ולישון שם. משך הקורס - 5 ימים. לא סוכם על דבר לפני ולא נחתם כל הסכם באשר לכך. אשמח גם להפנייה לחוק הרלוונטי

    • שכר קורס- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 27/07/2009 09:22

      באם בשעות אלו אלו שעות מנוחה שאתה רשאי לישון בהם ולנוח בהם וחופשי לעשות ככל העןולה על רוחך אז אין לשלם עליהם.

      • המשך שאלה
        נדל"ן | 27/07/2009 15:07

        ראשית תודה על המענה אך באשר לסיפא של תשובתך, אותו אדם אינו יכול לעשות ככל העולה על רוחו, הוא סגור במתחם מסוים. אמנם הוא יכול להסתובב ולישון אך אינו יכול לצאת. אין מדובר במתחם גדול במיוחד. אגב, באיזה חוק / תקנות מדובר המסדירים סוגייה זו?