אגרת בית משפט בביהת הדין לעבודה- דיני עבודה

  • אגרת בית משפט
    רונה | 23/07/2009 17:43

    שלום הגשתי בדואר שתי תביעות לבית המשפט על אותו מעסיק: פיצויים + שכר עבודה. קיבלתי בחזרה דרישה לתשלום אגרה. שני שוברים של 63 ש"ח כל אחד. היה רשום שעלי לשלם ולהציג לבית המשפט את התשלום תוך 48 שעות או שהתביעה תבוטל. 1) אמרו לי פה בפורום שאני לא אמורה לשלם אגרה. יש למישהו הסבר למה אני צריכה לשלם? (כל תביעה היא בערך 5000 ש"ח) 2) אני באמת אמורה לשלם זאת תוך 48 שעות? המכתב הודפס לפני יומיים, כך שבעצם היום אני אמורה לשלם ולשלוח זאת לבית משפט, והבית משפט כבר סגור... האם בכל זאת לשלם ולפקסס להם ביום ראשון? תודה

    • אגרת בית משפט בביהת הדין לעבודה- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 25/07/2009 18:28

      תשלום האגרה בדיני עבודה נקבע לפי האופן בו כתרת את התביעה שלך וגובה התביעה. מכל מקום, באם את סבורה שאין עלייך לשלם הגישי בקשה להבהרה אך לא ניתן כך בפורום מבלי לקרוא את התביעה לדעת האם צריך או לא לשלם. לעניין שאלתך מניין הימים לתשלום מתחיל מיום קבלת המכתב. אם קיבלת את המכתב ביום חמישי אחרי שעות הפעילות אז זה כאילו קיבלת את המכתב ביום ראשון. בכל מקרה עצתי היא לשלם ולשלוח לביהמ"ש ולברר במרכז המידע שהכל בסדר.